Hoe Het Nieuwe 2016-jaar Van De Aap Te Vieren, En Wat Zou Het Menu Moeten Zijn?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe 2016-jaar Van De Aap Te Vieren, En Wat Zou Het Menu Moeten Zijn?
Hoe Het Nieuwe 2016-jaar Van De Aap Te Vieren, En Wat Zou Het Menu Moeten Zijn?
Anonim

In december zijn inwoners van Rusland en over de hele wereld geïnteresseerd in hoe ze het nieuwe 2016-jaar van de aap kunnen vieren en wat het menu zou moeten zijn. Experts op het gebied van astrologie en diëtetiek hebben enkele aanbevelingen gedaan om dit jaar zo goed mogelijk te vergaderen.

Ontdek hoe je het nieuwe jaar van de aap 2016 kunt vieren en wat het menu moet zijn
Ontdek hoe je het nieuwe jaar van de aap 2016 kunt vieren en wat het menu moet zijn

Hoe het nieuwe 2016-jaar van de aap te vieren?

Het is het beste om het nieuwe jaar van de aap 2016 te vieren in een luidruchtig gezelschap van vrienden. Aanhangers van de oosterse astrologie geloven dat de aap een rusteloos en zelfs speels dier is, en zijn rode kleur (in 2016) bevestigt dat het deze keer de moeite waard is om bijvoorbeeld de tradities van het vieren van een vakantie in een hechte familiekring te veranderen.

De vurige rode aap is voorstander van degenen die in alles proberen te zijn zoals zij. Daarom moet de kleding waarin het wordt aanbevolen om het nieuwe 2016 te vieren, dezelfde kleur hebben. Een interessante optie is om te veranderen in een knalrood pak van de Kerstman of een elf. Hetzelfde geldt voor kerstversieringen. Naast rood kun je oranje, lila, paarse en gouden tinten gebruiken, maar vermijd blauw, groen, zwart.

Probeer in alles een parmantig humeur te creëren, inclusief kerstboomversieringen. Versier de boom met speelgoed of echte bananen, perziken en mandarijnen. Voeg heldere slingers en klatergoud toe. Het zou handig zijn in ieder geval één, maar dan een groot beeld van een aap op een kerstboom. Dus, op dit nieuwe jaar, vergeet terughoudendheid, zowel qua uiterlijk als in je omgeving.

Wat moet het menu zijn voor het nieuwe jaar van de aap 2016?

Het menu voor het nieuwe jaar 2016 van de Aap moet fruitsalades en alleen vers fruit bevatten. De essentiële ingrediënten van dergelijke salades zijn fijngehakte bananen en verschillende tropische vruchten: sinaasappels en mandarijnen, abrikozen en perziken, kiwi en ananas. Schenk dit alles naar smaak met fruityoghurt of gewoon magere kefir. Elk van deze vruchten kan een feestelijke tafeldecoratie zijn. Snijd ze mooi af en schik ze in vazen.

Vlees op het menu voor het nieuwe jaar van de aap 2016 mag ook aanwezig zijn, maar het is beter om het vetarme variëteiten van kip en rundvlees te laten zijn. Een interessante optie kunnen ongebruikelijke vleesgerechten zijn: lasagne, karbonade, entrecote, enz. Gebakken aardappelen, natuurlijke gestoomde groenten zijn geschikt als bijgerecht. Maar met de vis moet je deze keer voorzichtig zijn. Het is beter om je te beperken tot sandwiches met zalm of kaviaar, evenals traditionele haring onder een bontjas.

Verschillende soorten rode wijn mogen niet ontbreken op de nieuwjaarstafel. Voor degenen die het nieuwe jaar van de aap 2016 liever zonder alcohol vieren, worden alle felrode dranken aanbevolen: sappen, compotes, vruchtendranken en limonades. Voor het klokkenspel is het beter om de sterretjes aan te steken - op deze manier zal de Monkey aandacht aan je besteden en je wensen helpen uitkomen. Na het begin van 1 januari kun je veilig naar buiten gaan en deelnemen aan luidruchtige nachtelijke festiviteiten, dan zal de geest van het dier het hele jaar bij je zijn.

Aanbevolen: