Wat Zou Geen Cadeau Moeten Zijn?

Inhoudsopgave:

Wat Zou Geen Cadeau Moeten Zijn?
Wat Zou Geen Cadeau Moeten Zijn?

Video: Wat Zou Geen Cadeau Moeten Zijn?

Video: Wat Zou Geen Cadeau Moeten Zijn?
Video: BITCOIN BREEKT DOOR 53K USD HEEN! Iets valt op op de monthly! ook voor altcoins. [bullish!] 2024, April
Anonim

"Wat moet ik cadeau doen?" - een eeuwige vraag die mensen kwelt aan de vooravond van vakanties, verjaardagen en andere belangrijke gebeurtenissen. Het is moeilijk om een universeel cadeau te vinden dat iedereen zal aanspreken. Mensen hebben immers verschillende smaken, verlangens, voorkeuren. U kunt echter op het tegenovergestelde voortbouwen en een lijst maken van wat geen geschenk zou moeten zijn.

Wat zou geen cadeau moeten zijn?
Wat zou geen cadeau moeten zijn?

instructies:

Stap 1

Let bij het kiezen van een geschenk op populaire overtuigingen. U kunt bijvoorbeeld geen stekende en snijdende voorwerpen geven - messen, vorken, scharen, spelden, naalden en dergelijke. Er wordt aangenomen dat zo'n cadeau zal leiden tot ruzies en onenigheid in het gezin.

Stap 2

Ontvang een horloge als cadeau - bij afscheid en ziekte. In China wordt zo'n cadeau gezien als een uitnodiging voor een begrafenis. Volgens de legende kunnen geschenken in de vorm van een sjaal, een zakdoek en een handdoek ook leiden tot scheiding en gezondheidsproblemen.

Stap 3

Als een van je vrienden of kennissen je toch een mes of een handdoek aanbood, geef hem dan een muntstuk. Zo krijg je een artikel niet cadeau, maar alsof je het koopt.

Stap 4

Wees voorzichtig bij het kiezen van sieraden met stenen. In de regel worden edelstenen immers geassocieerd met de tekens van de dierenriem. De mineralen die met Ram worden geassocieerd, zijn bijvoorbeeld mogelijk helemaal niet compatibel met rivierkreeften of boogschutters.

Stap 5

Geef geen dieren. Een 'levend' geschenk is immers een nieuwe verantwoordelijkheid, een bepaalde zorgkost. En een van de gezinsleden kan allergisch zijn voor wol. Zo'n cadeau is alleen geschikt als de held van de gelegenheid je er zelf naar heeft gevraagd en je van tevoren akkoord bent gegaan met alle nuances: ras, kleur, enz.

Stap 6

Antirimpelcrème, antiroosshampoo, epilator en dergelijke kunnen worden opgevat als een aanwijzing dat iemand niet goed voor zichzelf zorgt. Koop dergelijke dingen daarom ook niet cadeau.

Stap 7

Bovendien kan een vrouw worden beledigd door een geschenk in de vorm van een pan of koekenpan, en een man door een hamer of een set gereedschap. Dit is tenslotte ook een soort hint naar de dames dat haar plek in de keuken is. En een sterke helft van de mensheid kan beledigd zijn door het feit dat ze als niet helemaal economisch werden beschouwd.

Stap 8

Doneer niet tenzij u de exacte grootte van de persoon weet. Je kunt ook verkeerd raden met de kleur, snit, stijl. Hetzelfde geldt voor ondergoed. Het is algemeen aanvaard dat alleen hechte vriendinnen ondergoed kunnen geven, die de maat of het model zeker niet zullen missen.

Stap 9

Parfum, eau de toilette en andere aromatische producten zijn een ander ongelukkig cadeau. Als je van de geur houdt, is het geen feit dat het past bij de persoon aan wie je een cadeau uitzoekt. De geur is een intiem en individueel iets, daarom kunnen zeer hechte mensen, bijvoorbeeld echtgenoten, het zich veroorloven om het voor iemand te kiezen.

Stap 10

Het is onwaarschijnlijk dat uw ontvanger oprecht blij zal zijn met goedkope Chinese souvenirs, die in bijna alle winkels worden verkocht. Als je het geld niet hebt voor een cadeau van goede kwaliteit, kun je je beter beperken tot een boeket bloemen, snoep of iets met je eigen handen maken.

Aanbevolen: