Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren - Het Jaar Van Het Aardevarken

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren - Het Jaar Van Het Aardevarken
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren - Het Jaar Van Het Aardevarken

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren - Het Jaar Van Het Aardevarken

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren - Het Jaar Van Het Aardevarken
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

Is er nog maar weinig tijd over tot de belangrijkste nacht van het jaar? en het is tijd om met de voorbereiding te beginnen. Het symbool van het komende jaar is het Yellow Earth Pig. Dit is een familiedier, erg aardig, dat symbool staat voor financiële stabiliteit. Hoe het komende Jaar van het Varken te vieren.

Hoe het nieuwe jaar 2019 te vieren - het jaar van het aardevarken
Hoe het nieuwe jaar 2019 te vieren - het jaar van het aardevarken

Hoe het nieuwe jaar te vieren?

Het varken wordt beschouwd als een symbool van comfort, dus versieringen moeten niet alleen aan de boom, maar door het hele huis zijn.

  • kaarsen in de vorm van snoepjes;
  • decoraties van vuren poten;
  • originele versieringen van kaneelstokjes en gedroogde citrusvruchten;
  • gele of gouden ballen met bijpassende linten;
  • zet sinaasappels met kaneel en kruidnagel rond het huis - ze zullen niet alleen een feestelijke sfeer toevoegen, maar zullen ook uitstekende natuurlijke smaken zijn.

Al deze versieringen zullen het varken, dat van luxe houdt, bevallen. Geel - de kleur van het symbool van het volgende jaar past goed bij rood, groen en natuurlijk wit.

Nieuwjaarstafel

Er moet variatie op tafel zijn, maar bereid niet te veel lekkernijen - bereid kleine porties vlees, vis en gevogelte. Zorg ervoor dat u noten, ontbijtgranen en volkoren brood in een bleekschaal op tafel zet.

De belangrijkste traktatie op tafel is een gerecht met truffels, maar elke traktatie gemaakt van wilde paddenstoelen is voldoende.

Kleding voor het nieuwe jaar

De hoofdkleur is goud en geel, dus het is aan te raden om een outfit in deze kleuren aan te schaffen. Maar je kunt de selectie van een outfit ook van de andere kant benaderen - gele en gouden accessoires zijn nog steeds in de mode. 2019 is te zien in grijze, groene of veelzijdige bessentinten, en de outfit kan van alles zijn: een pak, een overhemdjurk of een gewone jurk - alles wordt alleen beperkt door je verbeeldingskracht. Bloemenprints zijn trouwens nog steeds in de mode.

Wat sieraden betreft - goud en diamanten raken natuurlijk nooit uit de mode, maar dit jaar kun je originele sieraden kopen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout.

Make-up voor het nieuwe jaar

Dit jaar raden stylisten aan om de nadruk te verleggen naar de lippen, terwijl het kapsel luxueus en ingewikkeld moet zijn. Complexe vlechten, extravagante soorten kleuring of een designerkapsel - een kapsel moet de aandacht trekken en indruk maken.

Aanbevolen: