Hoe Zal De Dag Van De Achterkant Van De Strijdkrachten Van De Russische Federatie

Hoe Zal De   Dag Van De Achterkant Van De Strijdkrachten Van De Russische Federatie
Hoe Zal De Dag Van De Achterkant Van De Strijdkrachten Van De Russische Federatie

Video: Hoe Zal De Dag Van De Achterkant Van De Strijdkrachten Van De Russische Federatie

Video: Hoe Zal De   Dag Van De Achterkant Van De Strijdkrachten Van De Russische Federatie
Video: SNAP XL - HOE ZAL DE VOORSTELLING ERUITZIEN? 2024, April
Anonim

De Dag van de Achterste Diensten van de Strijdkrachten van de Russische Federatie werd ingesteld door de Orde van het Ministerie van Defensie en wordt sinds 1998 gevierd op de eerste dag van de laatste zomermaand. 1 augustus is een professionele feestdag voor degenen op wiens schouders het harde werk ligt van de ononderbroken bevoorrading en het onderhoud van gevechtslegereenheden.

Hoe zal de Dag van de achterkant van de strijdkrachten van de Russische Federatie worden gehouden?
Hoe zal de Dag van de achterkant van de strijdkrachten van de Russische Federatie worden gehouden?

Logistieke diensten zijn een integraal onderdeel van de krijgsmacht; zonder hen is het normaal functioneren van gevechtseenheden onmogelijk. De eerste verschijning van dergelijke eenheden vond plaats in 1700, toen tsaar Peter I een decreet uitvaardigde "Over het beheer van alle graanreserves van militairen aan Okolnich Yazykov, met zijn naam aan dit onderdeel als General-Provision". Het was toen dat de Provisions Order werd ingesteld, de eerste onafhankelijke bevoorradingsdienst die verantwoordelijk was voor de voedselvoorziening. En op 1 augustus 1941 werd de achterkant een onafhankelijke tak van de strijdkrachten - het was op deze dag dat Joseph Stalin het decreet "Over de organisatie van het hoofddirectoraat van de achterkant van het Rode Leger" ondertekende.

Tegenwoordig omvat de achterkant een hoofdkwartier, 9 directoraten, 3 diensten, commando- en controleorganen, subeenheden en organisaties van centrale ondergeschiktheid, achterstructuren van alle soorten en takken van de strijdkrachten, vloten en militaire districten, verenigingen, formaties, militaire eenheden. Dit is één goed gecoördineerd mechanisme dat zorgt voor een ononderbroken aanvoer van gevechtseenheden van de Russische strijdkrachten.

Op deze dag worden plechtige formaties gehouden in alle eenheden en onderafdelingen van de achterste diensten, de commandanten feliciteren het personeel met hun professionele vakantie. De meest vooraanstaande militairen krijgen waardevolle geschenken, velen krijgen reguliere militaire rangen. Er worden feestelijke concerten gehouden, waarbij zowel bekende artiesten als amateur-muziekgroepen optreden.

In sommige divisies worden fototentoonstellingen gehouden, die hun hele moeilijke reis documenteren. Veel delen van het thuisfront voeren hun geschiedenis terug tot het begin van de Grote Vaderlandse Oorlog. Op 1 augustus feliciteert de minister van Defensie traditiegetrouw alle personeelsleden en veteranen van de achterste diensten, met vermelding van hun onschatbare bijdrage aan het waarborgen van de veiligheid van het land.

Aanbevolen: