Hoe De Dag Van Het Russische Ministerie Van Noodsituaties Wordt Gevierd

Inhoudsopgave:

Hoe De Dag Van Het Russische Ministerie Van Noodsituaties Wordt Gevierd
Hoe De Dag Van Het Russische Ministerie Van Noodsituaties Wordt Gevierd

Video: Hoe De Dag Van Het Russische Ministerie Van Noodsituaties Wordt Gevierd

Video: Hoe De Dag Van Het Russische Ministerie Van Noodsituaties Wordt Gevierd
Video: 12 September 2021 2024, April
Anonim

De Dag van de Redder van de Russische Federatie wordt gevierd op 27 november. Op deze dag hebben veel Russische reddingswerkers haast om te feliciteren, waaronder de hoogste functionarissen van de staat. De belangrijkste evenementen ter ere van de vakantie worden gehouden in serres, concertzalen en trainings- en reddingscentra.

Hoe de dag van het Russische ministerie van Noodsituaties wordt gevierd
Hoe de dag van het Russische ministerie van Noodsituaties wordt gevierd

instructies:

Stap 1

EMERCOM van Rusland voert zijn geschiedenis terug tot 1990. Het behandelt vraagstukken op het gebied van civiele bescherming, brandbestrijding en de gevolgen van natuurrampen en door de mens veroorzaakte rampen. Op 26 november 1995 ondertekende president Jeltsin een decreet tot instelling van de Dag van de Redder van de Russische Federatie in ons land. Het wordt gevierd op 27 november. De datum voor de vakantie werd niet toevallig gekozen - het was op 27 november 1990 dat het eerste Russische reddingskorps werd gevormd.

Stap 2

De viering van de Dag van de Redder begint traditioneel met de felicitaties van de medewerkers van het ministerie door de eerste mensen in het land - de president en de premier. In 2011 wees Dmitry Medvedev in zijn felicitatietoespraak tot Russische reddingswerkers op het belang van hun missie, niet alleen in hun geboorteland, maar ook in het buitenland. Vladimir Poetin voegde eraan toe dat Russische reddingswerkers een hoge missie vervullen en voorbeelden geven van persoonlijke moed en professionaliteit.

Stap 3

Bij de felicitaties aan zijn medewerkers vat het hoofd van het ministerie van Noodsituaties meestal de resultaten van het jaar samen en vertelt hij over tientallen operaties die door Russische reddingswerkers in zijn eigen land en in het buitenland zijn uitgevoerd. Onder de landen waar EMERCOM-medewerkers erin slaagden in te checken, zijn Tunesië, Servië, Oostenrijk, Kirgizië, Turkije, Japan, Italië en vele andere staten.

Stap 4

Om hun professionele vakantie te vieren, bezoeken EMERCOM-medewerkers kostscholen, scholen en andere onderwijsinstellingen, geven ze veiligheidslessen en geven ze geschenken.

Stap 5

Op deze dag worden ook ceremoniële bijeenkomsten en concerten gehouden. Dus op 27 november 2013 verzamelden de Trans-Baikal-redders zich bij de regionale filharmonische vereniging. De viering werd bijgewoond door vele vooraanstaande gasten, veteranen van de brandweer. Vanaf het podium klonken warme woorden van dank aan de reddingswerkers voor hun harde en onbaatzuchtige werk.

Stap 6

In 2012 vierden de redders van het Noordwestelijke Regionale Centrum van EMERCOM in Rusland hun professionele vakantie in het trainings- en reddingscentrum van Vytegra. Ze lieten de gasten een zwembad zien voor het trainen van duikers, trainingslessen. Onder degenen die voor het evenement waren uitgenodigd, was de regionale gouverneur, die de reddingswerkers een symbolisch geschenk overhandigde: een duikhelm.

Stap 7

Russische redders werken actief aan het opleiden van de jonge ploeg. Ze brengen kinderen samen in jonge brandweerkorpsen, waar ze zich voorbereiden op wedstrijden in de vuursport. Veel van de jonge brandweerlieden nemen ook deel aan de viering van de Dag van de Redder en feliciteren hun leraren.

Aanbevolen: