Hoe De Russische Luchtvaartdag Wordt Gevierd In Moskou

Hoe De Russische Luchtvaartdag Wordt Gevierd In Moskou
Hoe De Russische Luchtvaartdag Wordt Gevierd In Moskou

Video: Hoe De Russische Luchtvaartdag Wordt Gevierd In Moskou

Video: Hoe De Russische Luchtvaartdag Wordt Gevierd In Moskou
Video: Dit staat Aleksej Navalny te wachten in Rusland | Vladimir Poetin pakt hem aan in Moskou 2024, April
Anonim

Op 12 augustus vindt een groots feest plaats ter ere van de Dag van de Luchtvaart van Rusland. Het vindt plaats in de buurt van Moskou, in de stad Zhukovsky. Meer dan 110 vliegtuigen en helikopters, waaronder de nieuwste multifunctionele jager van de vijfde generatie, de T-50, zullen deelnemen aan de demonstraties in de lucht.

Hoe de Russische Luchtvaartdag wordt gevierd in Moskou
Hoe de Russische Luchtvaartdag wordt gevierd in Moskou

Omdat er een groot aantal toeschouwers wordt verwacht, heeft de leiding van het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie besloten 100 duizend uitnodigingskaarten te boeken. U kunt ze via internet bestellen door het daarvoor bestemde elektronische formulier in te vullen met uw paspoortgegevens en contactgegevens. Kinderen onder de 14 jaar kunnen de vakantie zonder uitnodigingskaarten bijwonen, maar altijd onder begeleiding van volwassenen.

Het programma van de feestelijke show is als volgt. De toelating van bezoekers tot het grondgebied dat voor de viering is bedoeld, begint om 08.00 uur en de vakantie zelf zal om 10.00 uur worden aangekondigd. De landing van parachutisten met de vlaggen van Rusland, het Ministerie van Defensie en de luchtmacht zal dienen als teken van de opening. Daarna zal om 11.00 uur een groep van 6 Su-25 vliegtuigen over de toeschouwers vliegen. Twee van hen zullen wit zijn, twee zullen blauw zijn en de laatste twee zullen rood zijn. Dat wil zeggen, deze vliegtuigen zullen de Russische driekleur in de lucht weergeven. Direct daarna zal een grote groep Su-25, Su-27 en MiG-29 vliegtuigen in de lucht verschijnen. Het zal de omtrek van het getal 100 weergeven, aangezien het dit jaar de 100ste verjaardag van de Russische luchtvaart markeert.

Na de passage van deze groep kunnen gasten van de vakantie een lange show van twee uur zien, die de geschiedenis van de ontwikkeling van de luchtvaart sinds de Eerste Wereldoorlog weerspiegelt. Op de show zullen gerestaureerde vliegtuigen uit de jaren 10, 20, 30 en 40 te zien zijn.

En na het einde van dit deel van de vakantie van 13-00 tot 19-00 zal de vliegshow "Common Sky" doorgaan, waarin de luchtvaart van de Russische luchtmacht actief zal deelnemen. Toeschouwers zullen, naast de reeds genoemde T-50-jager, de MiG-29 en MiG-31, Su-25, Su-27, Su-34 vliegtuigen, Tu-95, Tu-160 langeafstandsvliegtuigen kunnen zien strategische luchtvaartbommenwerpers, militaire transportvliegtuigen An-124, An-22, An-140. Naast vliegtuigen zullen er Mi-24, Mi-35, Ka-50, Ka-52 helikopters in de lucht zijn.

Samen met Russische piloten zullen aerobatics-meesters uit het buitenland als Polen, Groot-Brittannië, Finland, Frankrijk en Italië optreden. En het feestelijke programma wordt afgesloten met het optreden van de gerenommeerde bands "Russian Knights" op de Su-27 en "Strizhi"-vliegtuigen op de MiG-29-vliegtuigen. Het wordt in één woord een heerlijke vakantie! Toeschouwers die tickets boeken en naar Zhukovsky komen, zullen een geweldig schouwspel hebben.

Aanbevolen: