Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren - Het Jaar Van Het Blauwe Paard (foto)

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren - Het Jaar Van Het Blauwe Paard (foto)
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren - Het Jaar Van Het Blauwe Paard (foto)
Anonim

Het nieuwe jaar nadert. Er gaat heel weinig tijd voorbij en de meest favoriete vakantie van het jaar zal in elk huis komen.

De mascotte van het komende jaar is het houten Blue Horse. Om het hele volgende jaar gelukkig te maken, moet het correct worden voldaan - om het Blue Horse te sussen, om zijn locatie te bereiken.

Verschillende regels voor het vieren van het nieuwe jaar 2014 - het jaar van het blauwe paard.

Hoe het nieuwe jaar 2014 te vieren - het jaar van het blauwe paard (foto)
Hoe het nieuwe jaar 2014 te vieren - het jaar van het blauwe paard (foto)

1. Voordat u het nieuwe jaar viert, is het noodzakelijk om een algemene schoonmaak uit te voeren. Een paard is een dier dat houdt van netheid en orde. Tegelijkertijd is het paard gehecht aan het gezin en aan het huis. De Blue Horse zal graag de perfecte orde in huis hebben, en volgend jaar succesvol zijn.

2. Om het nieuwe jaar te vieren, moet je de juiste outfit kiezen. Het moet ongebruikelijk, origineel zijn - in blauwe, groene tinten. Het is raadzaam om blauw klatergoud toe te voegen voor decoratie. Houten sieraden zijn ook welkom. Wat het kapsel betreft, zal een paardenstaartkapsel zeer geschikt zijn.

3. Je moet het nieuwe jaar 2014 vieren in een grote campagne, omdat het paard een sociaal dier is en dol is op grote luidruchtige vakanties, helder entertainment.

4. Het vieren van het nieuwe jaar van het houten blauwe paard moet leuk zijn, het is noodzakelijk om een programma van wedstrijden en leuke wedstrijden te ontwikkelen, waaraan iedereen met plezier kan deelnemen.

5. Het paard houdt van groenten, dus in het midden van de tafel moet je een grote schaal met verse kruiden zetten - salade, peterselie, komkommers, tomaten. Het paard is vegetariër, dus het vakantiemenu moet worden aangevuld met vegetarische salades, zoals vinaigrette.

6. Zoals je weet, houdt het paard van haver. Daarom is het voor het dessert, naast de cake, noodzakelijk om de gasten havermoutkoekjes aan te bieden, mogelijk in de vorm van paardenbeeldjes.

7. Het element van het nieuwe jaar 2014 is een boom. Bij het inrichten van een feestdag is het aan te raden om houten voorwerpen te gebruiken. Dit kan een houten slakom zijn of een kandelaar. Het zou ook leuk zijn om het huis te versieren met paardenbeeldjes of schilderijen van haar.

Met inachtneming van deze eenvoudige regels, zal het nieuwe jaar van het houten blauwe paard 2014 zich veilig ontwikkelen en geluk brengen in elk huis.

Aanbevolen: