Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Van Een Foto

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Van Een Foto
Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Van Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Van Een Foto

Video: Hoe Maak Je Een Ansichtkaart Van Een Foto
Video: Hoe maak je een ansichtkaart 2024, April
Anonim

Tegenwoordig kun je elke ansichtkaart kopen. Maar tegen de achtergrond van deze diversiteit zijn handgemaakte accessoires nu populairder dan ooit. Soms betekent een ansichtkaart gemaakt van een favoriete foto veel meer voor een persoon dan een duur cadeau.

Hoe maak je een ansichtkaart van een foto
Hoe maak je een ansichtkaart van een foto

Noodzakelijk

  • 1. Kant.
  • 2. Schaar.
  • 3. Karton.
  • 4. Universele lijm.
  • 5. Kralen.
  • 4. Gekleurd papier.

instructies:

Stap 1

Om met je eigen handen een mooie ansichtkaart te maken, moet je het proberen. Als het formaat van de foto waarvan je een ansichtkaart wilt maken 10x15 is, dan heb je een vel dik wit A4-karton nodig.

Stap 2

Vouw het vel dubbel en plak de foto voorzichtig op één kant. Wacht tot het droog is. Lijm kant rond de foto. Ze kunnen elke kleur hebben, maar het is beter om een van de tinten op de fotografische afbeelding te matchen. Om het kant plat te laten liggen, knipt u het in vier stukken. Elke lijn moet even lang zijn als één zijde van uw foto. Bevestig eerst het kant aan de toekomstige ansichtkaart, kijk of deze er netjes uitkwam en lijm deze vervolgens vast.

Stap 3

Als de lijm droog is, kun je beginnen met decoreren met kralen. Ze kunnen willekeurig op een vrij vel worden geplakt, of ze kunnen in de linker- of rechterhoek in de vorm van een bloem of een hart worden gelijmd.

Stap 4

Knip de stukjes gekleurd papier uit en leg ze rechts en links van de foto, bovenaan, bij de vouwlijn. Lijm vervolgens een grote kraal in het midden van het blad - dit wordt de bloemkroon. Langwerpige kralen en bugels zullen dienen als bloemblaadjes.

Stap 5

Je kunt het kant waarmee je de foto hebt ingelijst ook versieren met kralen of kralen. Selecteer hiervoor kralen die bij het veter passen en lijm op de verbindingen van de opengewerkte segmenten. Wees creatief. Hoe ongebruikelijker uw ansichtkaart is, hoe meer de ontvanger deze zal onthouden.

Stap 6

En nog belangrijker, vergeet bij het nadenken over het ontwerp van de ansichtkaart de inhoud niet. Niet minder, zo niet meer, aandacht moet worden besteed aan de vriendelijke woorden die je erin schrijft. Probeer de tekst van uw felicitaties uit het hart te laten komen. Neem geen harteloze wensen en domme kwatrijnen van internet. Bedenk liever hoeveel goeds de persoon voor wie u het geschenk voorbereidt, voor u heeft gedaan. Zet je gedachten en gevoelens over hem op papier. En dan, in combinatie met een ongewoon ontwerp, zal je ansichtkaart je verbazen met spirituele openbaringen met de warmte van woorden.

Aanbevolen: