Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart Met Je Eigen Handen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart Met Je Eigen Handen
Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart Met Je Eigen Handen

Video: Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart Met Je Eigen Handen
Video: Hoe maak je een ansichtkaart 2024, April
Anonim

Omvangrijke ansichtkaarten zien er erg leuk uit. Zo'n geschenk van een kind zal door een moeder worden gewaardeerd. Je kunt een volumineuze ansichtkaart maken met behulp van de pop-uptechniek en deze aan je geliefde geven. Er zijn veel ideeën voor een pittoreske foto. Het is beter om te beginnen met een eenvoudige optie.

Volume briefkaart
Volume briefkaart

Wenskaart voor mama op 8 maart of verjaardag

Hoe leuk is het voor een kind om met zijn eigen handen een cadeau voor zijn moeder te maken.

Andere volwassenen kunnen een kind helpen een klein meesterwerk voor moeder te maken: oudere broer, zus, vader.

Allereerst moet je alles voorbereiden wat je nodig hebt:

- gekleurd karton;

- schaar;

- gekleurd papier;

- lijm.

Eerst wordt een tulpenbloemenpatroon getekend. Nu kunt u het op papier van elke kleur bevestigen en 5 identieke delen knippen. Elk wordt in tweeën gevouwen en vervolgens rechtgetrokken.

Lijm de helft van een deel van binnenuit met lijm op de vouw en lijm de helft van het tweede deel erop. Op dezelfde manier worden alle 5 delen van de volumetrische tulp aan elkaar gelijmd.

De ansichtkaart zelf kan in de vorm van een boeket worden gemaakt. Om dit te doen, wordt een rechthoek uit karton gesneden, dubbelgevouwen. Nu wordt het overschot schuin van onder naar boven afgesneden en ontstaat een driehoekige ansichtkaart. Hierboven moet je met een schaar een golvende rand maken.

Een volumetrische bloem is precies in het midden gelijmd, er steekt een stengel uit, precies op de vouw.

Met behulp van het sjabloon kun je rozenblaadjes tekenen en deze bloem in het midden van de kaart plakken.

Als mama een ansichtkaart krijgt voor haar verjaardag, zal ze heel blij zijn. Het is tenslotte gemaakt door de hand van een geliefd kind, bovendien zien omvangrijke ansichtkaarten er erg indrukwekkend uit. De geboorte van zo'n papieren meesterwerk valt samen met de verjaardag van mama.

Opties voor volwassenen

Maar niet alleen zij zal blij zijn met het ontvangen van een omvangrijke ansichtkaart gemaakt door de handen van een geliefde. Zo'n origineel cadeau kan met je eigen handen voor een verjaardag worden gemaakt als cadeau aan een vriend, een geliefde.

Het is ook gemakkelijk om volumineuze pop-upkaarten te maken. Je moet een rechthoekig vel wit papier nemen en er 2 afgeschuinde hoeken op tekenen, één tegenover elkaar. Je krijgt een zeshoek. Nu moet je een administratief mes nemen en deze figuur in evenwijdige strepen snijden, 0,5 cm breed.

Het is belangrijk om van de randen een stap terug te doen, zodat het op deze manier gesneden figuur op het hoofdblad blijft. Vouw nu voorzichtig de buitenste contouren van deze figuur en vouw hem dubbel. De buitenste ongesneden delen (omtrek en 2 hoeken) zijn gecoat met lijm.

Neem een rechthoekig vel dik papier, schrijf felicitaties op een van de binnenzijden, lijm de resulterende sleuf in het midden. De jarige zal blij zijn.

Op deze manier kunt u ansichtkaarten ontwerpen voor elk ander vrolijk evenement. Je kunt ze in dit formulier inleveren of een mooi poststempel tekenen, het originele adres aangeven en warme felicitaties schrijven.

Aanbevolen: