Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart
Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart

Video: Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart

Video: Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart
Video: Hoe maak je een concept map 2024, Mei
Anonim

Als je een mooie en originele ansichtkaart wilt kopen voor je vriend, familielid of geliefde, dan heb je veel om uit te kiezen. In winkels worden ansichtkaarten in een breed assortiment gepresenteerd. En je probeert zelf een ansichtkaart te maken, maar niet een simpele, maar een volumineuze. Er is hier niets moeilijks. Oordeel zelf.

Mooi, niet? En in een driedimensionale afbeelding
Mooi, niet? En in een driedimensionale afbeelding

Het is nodig

  • Decoratief papier in rood;
  • Wit karton;
  • Knop;
  • Lijm;
  • Gekleurde viltstift (rood);
  • Rode veer;
  • Normale en reliëfschaar;
  • Potlood;
  • Heerser;
  • opengewerkt.

instructies:

Stap 1

Kies zelf een driedimensionale tekening. Laat het bijvoorbeeld een sneeuwpop zijn. Neem nu zwaar rood decoratief papier en vouw het dubbel. Dit wordt de omslag van de ansichtkaart. Maak er nu een "vulling" voor. Neem hiervoor een wit vel karton, knip er een stuk uit volgens het formaat van decoratief papier.

Stap 2

Teken drie cirkels op de spread om de omtrek van de sneeuwpop te vormen en knip ze langs de omtrek, maar niet helemaal. Laat een intacte omtrek aan de zijkanten van elke cirkel. Je sneeuwpop wordt dus niet helemaal uitgeknipt en blijft door de contourgedeelten onaangeroerd met een schaar aan je ansichtkaart plakken.

Stap 3

Pak de opstaande schaar en maak de randen van het karton in een visgraatpatroon. Lijm dit karton nu met een lijmstift op het decoratieve gekleurde papier dat je eerder hebt voorbereid. Plaats de gelijmde delen onder iets zwaars en breeds zodat alle hoeken worden gelijmd.

Stap 4

Gebruik een gekleurde viltstift (kleur optioneel) om een feestelijk opschrift op de kaart weer te geven, lijm een knoop in de hoek. Je kunt ook een veer aan de linkerkant lijmen om de kleur van de kaart zelf te matchen. De veer kan met spuitverf in de gewenste kleur worden geverfd. Knip nu een lange en brede strook van de opengewerkte stof tot de hoogte van je ansichtkaart. Lijm deze stof op de omslag van de ansichtkaart met behulp van PVA of dezelfde lijmstift.

Stap 5

Een hele mooie driedimensionale ansichtkaart is nu klaar. Het bleek een vrij schattige driedimensionale sneeuwpop te zijn. Naast een sneeuwpop kun je een bloem, een menselijke figuur of iets anders kiezen.

Aanbevolen: