Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart Voor 8 Maart

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart Voor 8 Maart
Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart Voor 8 Maart

Video: Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart Voor 8 Maart

Video: Hoe Maak Je Een Volumineuze Ansichtkaart Voor 8 Maart
Video: Hoe maak je een bloem van papier met je eigen handen Bloemen van papier 2024, April
Anonim

Bereid je alvast voor op 8 maart. Mannen worden gekweld door in winkels naar een cadeau te zoeken. Kinderen ontwerpen en maken zelf cadeautjes. Dergelijke geschenken worden jarenlang gekoesterd, ze verwarmen moeders en grootmoeders met de warmte van kleine handjes. Door een volumineuze ansichtkaart te maken, kan een kind papa tot creativiteit lokken.

Ansichtkaart voor 8 maart
Ansichtkaart voor 8 maart

Het is nodig

  • - een vel gekleurd karton;
  • - meerdere vellen gekleurd papier;
  • - schaar;
  • - lijm;
  • - kralen of pailletten.

instructies:

Stap 1

Voor een heldere en feestelijke ansichtkaart moet je nadenken over de combinatie van kleuren erop. Karton en gekleurd papier moeten contrasterende kleuren hebben, als het karton rood is, zal het papier geel, oranje, blauw zijn. Als het karton groen is, heeft het papier geel, rood, oranje, roze nodig. We hebben de kleuren gekozen - laten we beginnen met creativiteit. We buigen een vel karton doormidden, de basis voor de kaart is klaar.

Stap 2

Nu moet je meerlagige bloemen maken. Knip vierkanten uit een vel gekleurd papier. De grootte van het vierkant hangt af van het formaat van de ansichtkaart en van het aantal bloemen dat erop staat. Je kunt vierkanten 8 bij 8, 6 bij 6, 7 bij 7 of 5 bij 5 knippen. We maken één bloem met 3 - 4 vierkanten. Ze kunnen één kleur of verschillend zijn, afhankelijk van uw idee. We vouwen de vierkanten volgens het schema en knippen de bloemen uit.

Bloemsnijschema
Bloemsnijschema

Stap 3

Om de bloemen meer volume en levendigheid te geven, knijpt u met twee vingers in de punt van elk bloemblad.

Volumetrische bloemblaadjes
Volumetrische bloemblaadjes

Stap 4

Breng lijm aan op het midden van de bloem en breng de volgende bloem aan, en dan de volgende. Het midden kan worden gelijmd van gekleurd papier van een andere kleur, kralen of pailletten zijn ook geschikt. We delen bloemen uit op een ansichtkaart.

Volumetrische bloem
Volumetrische bloem

Stap 5

Lijm de bladeren tussen de bloemen. Ze kunnen ook volumineus worden gemaakt. Om dit te doen, tekent u aan de uiteinden van de uitgesneden bladeren met een gesloten schaar en buigt u ze naar één kant.

Volumeblad
Volumeblad

Stap 6

Je kunt de inscriptie op de ansichtkaart zelf maken, of je kunt het uit een helder vel papier knippen of afdrukken en lijmen. Het blijft om wensen in de ansichtkaart te schrijven - en het geschenk is klaar.

Aanbevolen: