Jaar Van De Blauwe Houten Geit: Hoe Voldoe Je Eraan Volgens Alle Regels

Inhoudsopgave:

Jaar Van De Blauwe Houten Geit: Hoe Voldoe Je Eraan Volgens Alle Regels
Jaar Van De Blauwe Houten Geit: Hoe Voldoe Je Eraan Volgens Alle Regels

Video: Jaar Van De Blauwe Houten Geit: Hoe Voldoe Je Eraan Volgens Alle Regels

Video: Jaar Van De Blauwe Houten Geit: Hoe Voldoe Je Eraan Volgens Alle Regels
Video: Hoe was het om 2 jaar lang samen te wonen? 2024, April
Anonim

De meest langverwachte en fantastische oudejaarsavond nadert. De gastvrouw van 2015 is de Blue Wood Goat. Het is een heel zachtaardig en gastvrij dier. De gastvrouw van het jaar ontmoeten moet leuk zijn, maar zonder franje. Laat de vakantie met mate worden gehouden, en dan zal de rustige Geit het zeker leuk vinden.

nieuwjaar 2015 foto 2015
nieuwjaar 2015 foto 2015

2015 - het jaar van de blauwe houten geit

In het nieuwe 2015 belooft de Geit succes en veel interessante evenementen voor alle tekens van de dierenriem. Maar hiervoor moet je haar gunst verdienen door de vergadering van het nieuwe jaar goed te organiseren.

De geit is, net als een echte aristocraat, dol op exquise feesten. Daarom is het dit jaar de moeite waard om luidruchtige dronken bijeenkomsten in clubs en restaurants, luide liedjes en luid vuurwerk op te geven. Het zou beter zijn om de vakantie thuis te vieren met familie en goede vrienden. Omdat alcohol, champagne of cocktails op basis daarvan het meest geschikt zijn. Een interessant nieuwjaarsscenario van de avond zal de vakantie vullen met gezelligheid en warmte.

Onder het klokkenspel op oudejaarsavond moet je zeker een wens doen en geloven in de uitvoering ervan. Na het klokkenspel, als de cadeautjes zijn overhandigd en alle warme woorden tegen elkaar zijn gezegd, kun je met je vrienden naar een leuk feestje gaan.

Waar het nieuwe jaar 2015 te vieren

De geit is een groot natuurliefhebber en houdt niet zo van de drukte van de stad. Daarom is de meest geschikte plaats voor een vakantie een dorp of een zomerhuis. Een toeristische basis, die ver van de stad ligt, zou ook een goede optie zijn. Dit biedt niet alleen een geweldige kans om plezier te hebben, maar ook om uw gezondheid te verbeteren.

Zorg er bij het vieren van het nieuwe jaar voor dat je alleen omringd bent door die dingen waar je blij van wordt. Liefhebbers van actieve recreatie kunnen bijvoorbeeld veilig op oudejaarsvakantie naar een skigebied.

Menu voor het nieuwe jaar 2015

Het menu van de feesttafel speelt een belangrijke rol bij de voorbereiding van de vakantie. De Blue Wood Goat zal de verscheidenheid aan zuivelproducten op het menu zeker waarderen. Het kunnen verschillende sauzen zijn op basis van zure room voor het aankleden van salades, verschillende soorten kaas op tafel, een origineel gerecht gemaakt van kwark. Vergeet niet om elk gerecht te versieren met verse kruiden en serveer op houten schalen.

En vergeet natuurlijk niet om een goed humeur, een oprechte vriendelijke glimlach te geven aan alle dierbare mensen. De lading van positief ontvangen van communicatie met dierbaren en familieleden zal genoeg zijn voor het hele volgende jaar.

Aanbevolen: