Hoe Het Jaar Van De Blauwe Houten Geit Te Vieren?

Hoe Het Jaar Van De Blauwe Houten Geit Te Vieren?
Hoe Het Jaar Van De Blauwe Houten Geit Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van De Blauwe Houten Geit Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van De Blauwe Houten Geit Te Vieren?
Video: Wacht tot je Ziet hoe de Mooiste Tweeling ter Wereld er NU Uitziet! 2024, April
Anonim

Het symbool van het komende 2015 is de Blauw-Groene Bosgeit, die haast heeft om het Bospaard te vervangen. Het nieuwe jaar begint op 19 februari 2015 en eindigt op 8 februari 2016. Het paard en de geit kunnen goed met elkaar overweg, dus er zullen geen problemen zijn met het naleven van tradities, maar je moet nog steeds rekening houden met de interesses van de geit en haar met liefde en vreugde ontmoeten, zodat ze in natura zal reageren.

Hoe het jaar van de blauwe houten geit te vieren?
Hoe het jaar van de blauwe houten geit te vieren?

De geit is een vreedzaam en zachtmoedig dier, dus radicale schokken en veranderingen worden in het nieuwe jaar niet verwacht. De rustgevende blauwgroene kleur van de Geit wordt geassocieerd met een heldere lucht en een kalme zee, dus het jaar belooft relatieve rust, sereniteit en natuurlijk liefde.

Waar afspreken

De gastvrouw van het jaar is geen liefhebber van luidruchtige en weelderige gezelschappen, ze waardeert de rustige, huiselijke sfeer van warmte en comfort, dus het is ideaal om een aangename familievakantie te regelen. Als je wilt, kun je het nieuwe jaar eerst met je gezin vieren en daarna naar een leuk gezelschap gaan. De geit is een dorpsdier dat dol is op de natuur en de stilte van het platteland, dus het is ideaal om het nieuwe jaar te vieren in een dorpshuis of op een toeristische basis op een schilderachtige plek. Een reis naar een exotisch land is niet uitgesloten, waar de zee en het strand een magische sfeer zullen creëren voor de nieuwjaarsvakantie.

Wat te ontmoeten?

De charmante Geit onderscheidt zich door bescheidenheid en frivoliteit, dus het is niet nodig om al te slim te zijn met outfits. Het is voldoende om de voorkeur te geven aan smaragdgroene tinten in kleding. Turkoois, blauwe, groene en blauwe kleuren zijn relevant, ook grijze en zwarte kleuren zijn niet uitgesloten. Voor de afwerking kunnen alle tinten wit, zwart of bruin worden gebruikt. Er wordt voorgesteld om verschillende kledingelementen te experimenteren en te combineren, het belangrijkste is om het gemak en comfort te voelen. Houten sieraden zijn een hoogtepunt van elke outfit, hoewel het niet verboden is om sieraden van goud en zilver te dragen, perfect in harmonie met het blauwgroene palet. Van kapsels zijn alle composities welkom, maar met onmisbare krullen - alles is toegestaan behalve steil en glad gekamd haar.

Hoe de tafel te dekken?

De geit is een herbivoor, dus er moeten salades met groenten, fruit en altijd verse kruiden op tafel staan. De feesttafel kan worden versierd met zuiveldesserts: ijs, fruitsoufflé, cake met slagroom, milkshakes, puddingen. Alle vleesgerechten zijn toegestaan, behalve natuurlijk lamsvlees. Idealiter worden alle lekkernijen geserveerd in een houten kom.

Welke cadeaus te kiezen?

In het Jaar van de Geit moet je letten op warme en zachte dingen: truien, sokken, mouwloze jassen, wanten, enz. - eventuele gebreide producten van schapenwol. Perfecte praktische geschenken: gordijnen, stofzuiger, strijkijzer, mooi en hoogwaardig beddengoed. Voor geheugen - videocamera's, fotolijsten, voor het lichaam - fitnessapparatuur, crèmes, scrubs, voor vrouwen voor schoonheid - hoogwaardige prachtige sieraden. Geschenken voor creativiteit: borduurpakketten, muziekinstrumenten, verf. Romantische geschenken: geurkaarsen, ingelegde dozen, creatieve kaarten, enz.

Aanbevolen: