Wat Wordt Het Jaar Van De Blauwgroene Houten Geit

Wat Wordt Het Jaar Van De Blauwgroene Houten Geit
Wat Wordt Het Jaar Van De Blauwgroene Houten Geit

Video: Wat Wordt Het Jaar Van De Blauwgroene Houten Geit

Video: Wat Wordt Het Jaar Van De Blauwgroene Houten Geit
Video: 5 TE GEKKE SCIENCE PROEFJES UITPROBEREN! || Science Saturday 2024, April
Anonim

Het koppige karakter van het symbool van het Jaar van de Geit in 2015 zal in het nieuwe jaar worden gecompenseerd door het houten element en de inherente blauwgroene kleur, wat rationalisme en pacificatie brengt.

Wat wordt het jaar van de blauwgroene houten Geit
Wat wordt het jaar van de blauwgroene houten Geit

Omdat het teken van het volgende jaar het vrouwelijke symbool is - de geit, zullen het precies de vrouwelijke kenmerken van dit dier zijn die er inherent aan zijn: grilligheid, onstandvastigheid. Er wordt echter aangenomen dat de Geit een ongewone intuïtie heeft die haar helpt veel onvoorziene problemen te voorkomen. Inconsistentie manifesteert zich zowel in het ontmoeten van mensen als in relatie tot financiën. Nieuwe vriendschappen zullen net zo gemakkelijk en snel eindigen als ze begonnen.

Geitenzakenmensen zullen het waarschijnlijk niet behagen, omdat het te ver van dit gebied ligt. Maar de individuele besparingen van ijverige eigenaren, dit dier zal helpen om te sparen en te vergroten. Dit betekent niet dat iedereen die zich bezighoudt met individueel ondernemerschap, moet opgeven en voluit moet gaan. Integendeel, je moet hard werken, elke stap overdenken en niet echt reclame maken voor je toekomstplannen.

Het is verheugend dat het element van 2015 een boom is. Dit is een krachtig symbool van de geboorte van een nieuw leven, eerbied voor hun wortels, nepotisme en kuisheid. De kracht en onverzettelijkheid van de boom zullen de ruzies van de absurde Geit gladstrijken, dus volgend jaar zal het mogelijk zijn om de opstelling van het familienest vrij te plannen, de oplossing van alledaagse problemen zal geen serieuze obstakels tegenkomen. Om dezelfde redenen zullen de meeste huwelijken succesvol zijn.

De kleur van de Geit is blauwgroen, wat ook een voorbode is van vrede en schepping. Het is niet redelijk om superdynamische prestaties van de houten Geit te verwachten, maar beweging in vele levenssferen zal nog steeds plaatsvinden, alleen heel heimelijk. Ja, de Geit kan te kwetsbaar, rusteloos en soms pessimistisch zijn, maar over het algemeen is dit helemaal geen oorlogszuchtig teken, verstoken van een gevoel van agressie. Daarom zal het herstel van verloren vriendschappen, zowel in de zakenwereld als in het gezin, gemakkelijk en eenvoudig zijn.

De geit is een sensuele, creatieve natuur en natuurlijk zal ze alle creatieve beroepen bevoordelen: acteurs, kunstenaars, muzikanten, schrijvers, ontwerpers. Maar dit dier is ook een moederlijke zorgzame, dus het zal goed zijn voor leraren, opvoeders, maatschappelijk werkers. Ze zal een betrouwbare schouder bieden aan iedereen die zijn leven leidt in de zorg voor zijn buren, de zwakken, de kansarmen.

Aanbevolen: