Kenmerken Van Het Nieuwe Jaar - Het Jaar Van De Blauwe Houten Geit

Inhoudsopgave:

Kenmerken Van Het Nieuwe Jaar - Het Jaar Van De Blauwe Houten Geit
Kenmerken Van Het Nieuwe Jaar - Het Jaar Van De Blauwe Houten Geit

Video: Kenmerken Van Het Nieuwe Jaar - Het Jaar Van De Blauwe Houten Geit

Video: Kenmerken Van Het Nieuwe Jaar - Het Jaar Van De Blauwe Houten Geit
Video: Nederlandse Kinderliedjes | Op Een Grote Paddestoel etc. 2024, Maart
Anonim

De oosterse kalender brengt, uit gewoonte, een deel van de vreugdevolle en opwindende beroering in het leven van mensen die gepaard gaat met de voorbereiding op het nieuwe jaar. De massa zal accepteren, de verschillende namen van dieren worden gedwongen zich aan te passen aan de verlangens en aard van de symbolen van het volgende jaar. Al deze ophef geeft echter alleen aangename anticipaties op iets nieuws en magisch. Ongetwijfeld zal alles zich herhalen in 2015, dat zal worden gehouden in het teken van het Blauwe Houten Geitenschaap.

Kenmerken van het nieuwe jaar 2015 - het jaar van de blauwe houten geit
Kenmerken van het nieuwe jaar 2015 - het jaar van de blauwe houten geit

instructies:

Stap 1

Afgaande op de oosterse kalender, hebben in 2015 de meeste voorkeur blauw, groen en al hun afgeleiden - turkoois, aqua, grijs, blauw, paars, enz. Als deze kleuren niet naar wens zijn, let dan op de natuurlijke kleuring van geiten en schapen. Dit kan bijvoorbeeld melkwit, blauwzwart of diepbruin zijn.

Stap 2

Om de kerstboom te versieren, is speelgoed in de vorm van dieren geschikt, evenals traditionele ballen, klatergoud, bellen, tekeningen. Afbeeldingen van het symbool van het komende jaar kunnen worden opgehangen aan ramen, muren, deuren, auto's. Dit jaar zijn zelfgemaakte kleine dingen gemaakt van wol erg populair - gebreide sokken, servetten, ballen, souvenirs. Naaldvrouwen kunnen speelgoed omgooien voor de vakantie, dat kan worden gebruikt om de kerstboom en het huis te versieren.

Stap 3

Bij het aankleden van de feesttafel is het raadzaam om te focussen op houten schalen en accessoires; ook is het goed als er veel groen is. Het themagerecht moet centraal op tafel staan. Zorg ervoor dat je de tafel decoreert met kleine containers met ontbijtgranen, zwart brood, zout, mooie oren. Dergelijke gerechten zijn oneetbaar, maar ze zullen je de hele nacht herinneren aan de komst van het Jaar van het Schaap. Krullende kaarsen of kandelaars in de vorm van deze dieren zien er interessant uit.

Stap 4

Met een groot aantal groente- en fruitsalades kunt u de tafel in een thema maken. Ook kaas, zure room, kwark, vers gebak en kruiden passen bij deze avond. Vleesgerechten worden naar eigen goeddunken bereid, omdat iemand zichzelf niet zonder vlees kan voorstellen, terwijl iemand zichzelf als zijn fervente tegenstanders beschouwt en de voorkeur geeft aan vis en zeevruchten. De geit houdt niet van alcohol, dus je moet je beperken tot champagne en cocktails op basis daarvan. Drink vruchtensappen, mineraalwater of bronwater.

Stap 5

De ontmoetingsplaats voor het nieuwe jaar is afhankelijk van uw wensen. Maar als je viert volgens de oosterse kalender, dan moet je dichter bij de natuur gaan, bij het dorp. Frisse lucht, besneeuwd bos, sleeën, ski's, schaatsen, paardrijden, een sauna, een kerstboom versierd naast de open haard - dit is de beste plek om het Jaar van de Geit te vieren. Dit zijn huisdieren, dus roep al uw dierbaren bij u thuis of ga zelf op bezoek, probeer op zo'n avond niet alleen te zijn. Je kunt kaartjes kopen en naar een andere stad of een ander land gaan en daar genieten van een langverwachte vakantie. Maak een gedetailleerd fotoverslag van de vakantie, koop ongebruikelijke cadeaus voor geliefden en organiseer in februari, op de dag dat het symbool van het jaar het volgens de oostelijke kalender overneemt, een nieuwjaarsbijeenkomst van de Blue Wood Goat in de frisse lucht met een themamenu en het presenteren van geschenken.

Aanbevolen: