Ongewone Bars In Moskou

Inhoudsopgave:

Ongewone Bars In Moskou
Ongewone Bars In Moskou

Video: Ongewone Bars In Moskou

Video: Ongewone Bars In Moskou
Video: 5 TOP BARS TO VISIT IN MOSCOW // Nightlife in Moscow 2021 2024, Mei
Anonim

De meeste mensen bezoeken graag bars, restaurants of cafés. Wie zit er nu niet graag met vrienden in een goed etablissement waar ze heerlijk koken, goed serveren, goede muziek draaien en de omgeving erg mooi is. Als deze plek ook een soort van ongewoon is, zullen de bijeenkomsten veel aangenamere herinneringen achterlaten.

Ongewone bars in Moskou
Ongewone bars in Moskou

Originele bars van Moskou

"Attic" is een van de beste en meest originele etablissementen in de hoofdstad. Gelegen aan Kuznetsky Prospekt, op de 3e verdieping van een oud herenhuis. De bar heeft een uniek interieur en is bevorderlijk voor een rustige rust. Binnen zijn er meubels uit de provincie Archangelsk, een zeer oude Sovjet-tv, oma's lampenkappen, enz. Alle dingen die naar deze bar kwamen, werden door vorige generaties gebruikt.

"Schat, ik bel je terug" of "Bar op de hoek" - een bar in de Strochenovsky-laan. Dit is een plek waar je op weg naar je werk een krokante croissant kunt eten, tijdens de lunch heerlijk kunt lunchen en 's avonds met vrienden een glaasje whisky kunt drinken. Het café lijkt erg op een Amerikaanse bar.

Appartement 44 is een pianobar op Bolshaya Nikitskaya, 22. Dit is een zeer ongebruikelijke plek. Het is gevestigd in een oud appartement in Moskou. Binnen zijn er houten meubels, oude lampenkappen, boekenplanken en een piano. Bezoekers krijgen het gevoel dat ze thuis zijn.

De meest ongewone bars in Moskou

DIDU is een zeer interessante plaats. In deze instelling kunnen bezoekers niet alleen de mediterrane en Europese keuken proeven, maar ook verschillende beeldjes uit plasticine beeldhouwen. De café-bar organiseert verschillende promoties en evenementen, filmvertoningen, concerten van beroemde dj's en zelfs schildpaddenraces. De instelling is gevestigd aan de Myasnitskaya-straat, 24 (Chistye Prudy).

Alle plasticine werken kunnen aan het plafond worden vastgemaakt, speciaal hiervoor is er een trapladder in de bar.

Prospect Bar is een bioscoop, een bar en een minidisco in één fles. Het is gelegen in het centrum van Moskou, op Schepkina-straat 42 (Prospect Mira). Op deze ongewone plek kun je heerlijk eten, films kijken of voetballen in de open lucht, dansen en liggen op comfortabele grote voetenbankjes.

In de winter verandert de veranda van de Prospect Bar in een schaatsbaan en opent daarop een gezellig café met glühwein en warme chocolademelk.

The Dragon Temple is een zeer originele bar en restaurant gelegen aan Leninsky Prospekt 37. Binnen is er een kinderkamer met glijbanen. Door de hal lopen mandarijneenden die gevoerd mogen worden. En het hoogtepunt van de instelling is het halve aquarium met vissen en schildpadden.

Caribbean is zowel een bar, een restaurant als een club. De originaliteit ligt in de Latijns-Amerikaanse, Cubaanse en Europese keukens. Ook in deze instelling kun je echte Caribische cocktails proeven.

"In the Dark" is misschien wel de meest originele plek van al het bovenstaande. Gelegen aan Oktyabrskaya Street, 2/4. In dit bar-restaurant dineren bezoekers in volledige duisternis. Ze beginnen te begrijpen hoe blinden zich voelen. Bovendien smaakt eten beter in het donker.

Aanbevolen: