De Meest Ongewone Cadeaus Voor Het Nieuwe Jaar: 10 Ideeën

Inhoudsopgave:

De Meest Ongewone Cadeaus Voor Het Nieuwe Jaar: 10 Ideeën
De Meest Ongewone Cadeaus Voor Het Nieuwe Jaar: 10 Ideeën

Video: De Meest Ongewone Cadeaus Voor Het Nieuwe Jaar: 10 Ideeën

Video: De Meest Ongewone Cadeaus Voor Het Nieuwe Jaar: 10 Ideeën
Video: 50+ cadeau ideeën voor IEDEREEN *ultieme cadeau gids* 2024, Maart
Anonim

Vraagt u zich af welk cadeau u niet alleen kunt behagen, maar ook uw familie en vrienden kunt verrassen op nieuwjaarsvakantie? Noteer dan deze interessante ideeën.

De meest ongewone cadeaus voor het nieuwe jaar: 10 ideeën
De meest ongewone cadeaus voor het nieuwe jaar: 10 ideeën

instructies:

Stap 1

3D-lamp "Maan"

Een zeer ongewoon nachtlampje, dat een plastic bal is die op een houten voet is geplaatst. Trouwens, de fabrikant beweert dat het reliëf op het oppervlak van het plafond overeenkomt met het reliëf van een echt maanoppervlak. In de uit-stand ziet de lamp er vrij eenvoudig uit, maar zodra deze wordt ingeschakeld, wordt het nachtlampje effectief getransformeerd. Er zijn twee lichtstanden, warm geel en koel wit.

Beeld
Beeld

Stap 2

Plaid "Zeemeermin"

Een warme en knusse wollen deken is altijd een relevant cadeau voor winterse dagen, en als het er ook nog eens uitziet als een zeemeerminstaart, is het zeker geschikt als cadeau voor een moeder, zus, dochter of beste vriendin.

Beeld
Beeld

Stap 3

Thema keukenschort

Een eenvoudig maar schattig keukenaccessoire dat zeker van pas zal komen voor elke huisvrouw tijdens de nieuwjaarsvakantie, wanneer de feestelijke maaltijden elkaar opvolgen. En een leuke kerstprint zal je opvrolijken.

Beeld
Beeld

Stap 4

Blaster voor het maken van sneeuwballen

Dit originele apparaat zal zowel kinderen als volwassenen zeker aanspreken. Dankzij de blaster regel je echte sneeuwgevechten. Hij is makkelijk in gebruik, heeft meerdere vakken voor het maken van ronde sneeuwballen en een werpmechanisme. Schiet ver, hoewel niet altijd nauwkeurig op doel.

Beeld
Beeld

Stap 5

Thermos-thermomok

Nog een zeer relevant cadeau, dat zeker zal worden gewaardeerd door degenen die 's ochtends geen tijd hebben om een kop warme koffie of thee te drinken - nu kan dit direct op weg naar het werk worden gedaan, terwijl de auto in de file staat. Let op de opties met een kerstontwerp en probeer ook geen geld te besparen - hoogwaardige thermomokken zijn in de regel niet te goedkoop.

Beeld
Beeld

Stap 6

Een fles goede wijn in een grappig gebreide koffer

Zo'n schattige set wollen truien en mutsen kan in online winkels worden gekocht of zelf worden gebreid - het zal thuis heel creatief en gezellig blijken te zijn.

Beeld
Beeld

Stap 7

Eeuwigdurende kalender

Dit geschenk zal liefhebbers van interessante vintage gadgets in het interieur aanspreken. De set bevat een standaard en verschillende blokjes kubussen. De eeuwigdurende kalender kan op je bureau, dressoir of decoratieve wandplank worden geplaatst.

Beeld
Beeld

Stap 8

Flexibel magneetbord voor koelkast

Een schattig en eenvoudig apparaatje waarmee je op een opvallende plek aantekeningen voor huisgenoten kunt achterlaten. Bij het bord wordt een speciale stift meegeleverd; deze is eenvoudig van een glad oppervlak te wissen. Trouwens, je kunt een bord vinden in de vorm van een kerstboom.

Beeld
Beeld

Stap 9

Himalaya zoutlamp

Een ongewone lamp, die naast een zeer mooie en mysterieuze gloed de verspreiding van ziekteverwekkers in de lucht van de kamer vermindert dankzij een lamp gemaakt van zoutkristallen. In de taoïstische feng shui-praktijk wordt aangenomen dat dergelijke lampen geluk en positieve energie in huis brengen.

Beeld
Beeld

Stap 10

Kleurboek-antistress

Kleurboek voor volwassenen? Waarom niet! Kleuren is een ongewone en opwindende vrijetijdsbesteding die je helpt te ontspannen na een werkdag, te ontsnappen aan problemen en jezelf onder te dompelen in de wereld van betoverende foto's.

Aanbevolen: