Ongewone Cafés In Moskou

Inhoudsopgave:

Ongewone Cafés In Moskou
Ongewone Cafés In Moskou

Video: Ongewone Cafés In Moskou

Video: Ongewone Cafés In Moskou
Video: Cafe Pushkin | BEST BREAKFAST in Moscow | Top Restaurant in Moscow 2024, Mei
Anonim

Er openen steeds meer nieuwe interessante plekken in Moskou waar je lekker en goedkoop kunt eten, plezier kunt hebben met je kinderen en zelfs een manicure kunt krijgen.

Ongewone cafés in Moskou
Ongewone cafés in Moskou

instructies:

Stap 1

Café "Receptor" (Bolshoy Kozikhinsky-laan, 10)

Het menu van het culinaire partnerschap Receptor bevat voornamelijk vis- en vegetarische gerechten, evenals de Koreaanse keuken, bijvoorbeeld kimchitige-soep (ongeveer 400 roebel). Het is vooral de moeite waard om thee in sifons te noemen, die recht voor je neus wordt bereid. Het personeel straalt van goede wil, het interieur is passend: zachte banken, heldere foto's aan het plafond, planten in potten op tafels. Van de tekortkomingen, misschien alleen kleine tafels in het midden van de zaal, is het voor bedrijven beter om vooraf stoelen te reserveren.

Trouwens, er is een nieuwigheid in het restaurantmenu - favoriete gerechten van de Olympisch kampioen Victor An.

Beeld
Beeld

Stap 2

Café "Anderson" (Maleisië Gruzinskaya st., 15/1)

Anderson café, oorspronkelijk opgevat als een familie zoetwaren achter de Derde Ring, is uitgegroeid tot een heel netwerk van etablissementen waar je gezellig en lekker kunt genieten met kinderen (er is een uitgebreide kinderkaart). De meest interessante van hen - en nuttig vanuit het oogpunt van moeders, die soms ook moeten rusten - is het twee verdiepingen tellende "Anderson for Dads". Er staat veel vlees, herensnacks en soepen op het menu, en bij de ingang van de tweede verdieping staat een rode motorfiets gepresenteerd door een motorverzamelaar en een "verdiende papa". De muren zijn versierd in de stijl van de Scrooge McDuck-strips, en de grappige inscripties in de bubbels veranderen elke week, en de gasten bedenken ze zelf.

Beeld
Beeld

Stap 3

Café "DIDU" (Myasnitskaya st., 24)

Het meest plasticine café DIDU is een van die zeldzame plekken die populair is bij bezoekers van alle leeftijden. Sommigen komen hier voor een overvloedige zakenlunch, anderen - om in rieten stoelen te zitten die als vogelkooien zijn opgehangen, en iemand om te boetseren van plasticine, waarvan de producten alle muren zijn bedekt. Er is ook 's werelds enige plasticine Mona Lisa, die de gasten een maand lang vormden onder leiding van Nikas Safronov, deze foto kwam zelfs in het Guinness Book of Records. Trouwens, de porties zijn erg gul en de desserts zijn bewonderenswaardig - vooral de warme chocolademelkfontein en het gebakken ijs.

Beeld
Beeld

Stap 4

"Ik drink koffie" (Chistoprudny Boulevard, 9, gebouw 1)

"I drink coffee" is niet alleen een café, maar ook een schoonheidssalon. Door iets van de menukaart te bestellen, krijgen bezoekers 20% korting op manicure of pedicure en kunnen ze in alle rust dineren terwijl de meesters hun nagels in orde brengen. De keuken is heel eigenaardig, en het gaat niet alleen om het Pan-Aziatische menu - zelfs de gebruikelijke gerechten worden hier op een andere manier bereid, bijvoorbeeld kip wordt gemarineerd in sinaasappelsap voor Caesar. Het is niet duidelijk waarom zulke geneugten, maar cosmetische diensten zijn op een hoogte, en het interieur beschikt over rust en zalige ledigheid - althans vanwege grote zitzakken en kussens die op de grond zijn verspreid om uit te rusten.

Aanbevolen: