Hoe Maak Je Een Ongewone Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Ongewone Bruiloft?
Hoe Maak Je Een Ongewone Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Ongewone Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Ongewone Bruiloft?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

Veel pasgetrouwden willen hun bruiloft ongewoon en gedenkwaardig maken. Themavakanties worden steeds populairder, vooral bruiloften met als thema de Middeleeuwen. Voor de bruid is dit een geweldige kans om zich een mooie prinses te voelen, en voor de bruidegom - om de rol van een echte ridder te spelen.

Hoe maak je een ongewone bruiloft?
Hoe maak je een ongewone bruiloft?

instructies:

Stap 1

Kies voor een sierlijke trouwjurk met een luxe lange sleep en een sluier die je gezicht bedekt. En als je een paar kleine meisjes binnenhaalt om te helpen, die tijdens de ceremonie de trein van de jurk houden, wordt het net een sprookje!

Stap 2

Bepaal van tevoren een locatie voor een bruiloft in middeleeuwse stijl. Het kan een gebouw worden dat een bepaald tijdperk imiteert: een oud landgoed, een bijzonder herenhuis of zelfs een kasteel. Het huren van dergelijke gebouwen zal niet moeilijk zijn, het hangt allemaal af van de grootte van het budget van de jongeren. Pak dit probleem zo vroeg mogelijk op, want er is veel vraag naar dergelijke plaatsen.

Stap 3

Wees niet ontmoedigd als de financiële mogelijkheden het niet toelaten om een oud herenhuis te huren. Organiseer een feest in een park, aan een meer of een rustige rivier. Huur een paar tenten en houten tafels met banken. Versier het interieur met smeedijzeren stukken en decoratieve fakkels.

Stap 4

Denk aan de muziek, huur muzikanten in om harp, luit of mandoline te spelen. Ook muziekinstrumenten zoals de gitaar, fluit, doedelzak, altviool, piano, orgel, drums en hoorn behoren tot de middeleeuwen.

Stap 5

Waarschuw de gasten vooraf, stuur ze een uitnodiging en een programma waarin je het thema van de huwelijksavond beschrijft. Dit zal hen helpen om gemakkelijker te navigeren door wat er gebeurt. Beschrijf kleding uit die periode en vraag om gepast te kleden. Maak uitnodigingskaarten in de vorm van oude met was gestempelde rollen.

Stap 6

Zorg voor een speciaal trouwmenu. De middeleeuwse keuken bestond voornamelijk uit vleesgerechten: geroosterd varkensvlees en lamsvlees waren de hoofdgerechten op middeleeuwse feesten. Vergeet ook niet brood, kaas, wijn, veel fruit en groenten in het vakantiemenu op te nemen.

Stap 7

Organiseer entertainment in middeleeuwse stijl. Bestel een vuurshow of circustrucs. Een speciale gebeurtenis van de bruiloft kan een echt riddertoernooi zijn, waar moedige ridders die de liefde en bewondering van hun mooie dames willen winnen, zullen spelen.

Aanbevolen: