Hoe Maak Je Een Fantastische Bruiloft Met Een Bescheiden Budget?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Fantastische Bruiloft Met Een Bescheiden Budget?
Hoe Maak Je Een Fantastische Bruiloft Met Een Bescheiden Budget?

Video: Hoe Maak Je Een Fantastische Bruiloft Met Een Bescheiden Budget?

Video: Hoe Maak Je Een Fantastische Bruiloft Met Een Bescheiden Budget?
Video: GASTENLIJST, BUDGET u0026 MEER 👰🤵 BRUILOFT Qu0026A MET MARCO | Sarah Rebecca 2024, Maart
Anonim

Helaas vallen verlangens niet altijd samen met kansen. Sommigen pikken het, anderen gaan er tegenin. Geloof dat het onmogelijke mogelijk is en dat je met een bescheiden budget ook de bruiloft van je dromen kunt regelen.

Hoe maak je een fantastische bruiloft met een bescheiden budget?
Hoe maak je een fantastische bruiloft met een bescheiden budget?

instructies:

Stap 1

Het belangrijkste geheim van een chique bruiloft met een klein budget is een zorgvuldige planning en het maken van een lijst met noodzakelijke acties en aankopen. Na een gedetailleerde beschrijving, bestudeer het zorgvuldig en zoek uit waar u op kunt besparen. En om geld te besparen zodat niemand het begrijpt.

Stap 2

U kunt het huwelijksbudget aanzienlijk "sparen" door een pak voor de bruidegom en een bruidsjurk te kopen, niet in een dure boetiek, maar in een eenvoudigere winkel. Als je zorgvuldig kleding kiest die perfect bij je figuur past, zal niemand het ontbreken van een label met een duur merk opmerken. Een andere optie is om kleding te huren voor het feest, wat aanzienlijk geld bespaart.

Stap 3

Bruidsaccessoires (sluier, clutch, handschoenen, cape) kunnen eenvoudig worden genaaid door een professionele naaister. De stof samen met het werk kost aanzienlijk minder dan kopen.

Stap 4

Het is niet nodig om diamanten ringen te kopen, je kunt rondkomen met de meest bescheiden optie. Op volgende jubilea kan er een gravure of juweel ingelegd worden.

Stap 5

Een "must-have" limousine, die, indien correct berekend, gewoon een verspilling van geld is (vermenigvuldig de stilstand in de buurt van het kadaster met het uur huur). Het is veel beter om te onderhandelen met een van de vrienden die een representatieve buitenlandse auto bezit. Trouwens, auto-decoraties kunnen zelf worden gemaakt. Bovendien zullen handgemaakte linten, ringen en bloemen veel origineler en mooier zijn dan gekochte. Hetzelfde geldt voor accessoires - kussens voor ringen, uitnodigingen, ornamenten voor een bril.

Stap 6

Denk na over de lijst met genodigden. Wil je echt de vijfde tante zien die je voor het laatst zag in de tweede klas op haar bruiloft? Onthoud dat hoe minder gasten er zijn, hoe slimmer het banket dat u kunt regelen.

Stap 7

Dit zijn de belangrijkste punten waarop u veel kunt besparen. Waaraan het "vrijgemaakte" geld besteden? Voor een droom die uitkomt. Bijvoorbeeld foto's maken van een restaurant bovenop een wolkenkrabber waar je altijd al jaloers naar hebt gekeken.

Aanbevolen: