Hoe Maak Je Een Bescheiden Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Bescheiden Bruiloft?
Hoe Maak Je Een Bescheiden Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Bescheiden Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Bescheiden Bruiloft?
Video: Marit Brugman over anorexia en trouwen met Dylan 2024, Maart
Anonim

Een bruiloft is een van de meest opwindende, plechtige en romantische gebeurtenissen in het leven van veel mensen. Ik wil deze vakantie van liefde helder en gedenkwaardig maken. Helaas brengt de organisatie van een dergelijk evenement aanzienlijke financiële kosten met zich mee. Als je een klein budget hebt, kun je een bescheiden maar waardige bruiloft hebben door op een paar dingen te besparen.

Hoe maak je een bescheiden bruiloft?
Hoe maak je een bescheiden bruiloft?

instructies:

Stap 1

De trouwjurk van de bruid kost een zeer aanzienlijk bedrag. Als je kosten wilt besparen, koop dan een gebruikte jurk of huur deze bij een bruidssalon. Een met de hand gekochte trouwjurk werd meestal één keer gedragen, chemisch gereinigd en ziet er vaak niet slechter uit dan een nieuwe. De grootste moeilijkheid van een dergelijke aankoop is de beperkte keuze. Bovendien zijn de meeste jurken al afgestemd op het figuur en de lengte van de vorige bruid, en kan het best lastig zijn om het voor jezelf te veranderen. Een breder assortiment wordt u aangeboden door trouwsalons die jurken verhuren. Inspecteer de outfit na een succesvolle montage op vlekken en intacte naden.

Stap 2

Bekijk de gastenlijst zorgvuldig. Nodig alleen echt dierbare en naaste mensen uit, want een menigte verre familieleden en onbekende buren en collega's zal de vakantie waarschijnlijk niet echt familie en ontspannen maken. Beperk de lijst met genodigden zoveel mogelijk.

Stap 3

Een andere belangrijke kostenpost zijn de kosten voor het huren van een zaal. Bekijk alle aanbiedingen. Vaak kost een klein maar gezellig restaurant met lekker eten aan de rand je aanzienlijk minder dan een vergelijkbare instelling, gewoon geadverteerd en gelegen in het stadscentrum. Een andere goede optie is een recent geopend restaurant of café: een nieuw interieur, de koks proberen zich van hun beste kant te laten zien, de administratie staat klaar om kortingen te geven om nieuwe klanten aan te trekken.

Stap 4

Een goede manier om geld te besparen op een bruiloft is door zelf de feestelijke aankleding van de hal te doen en de auto's te versieren. Koop ballonnen, linten, posters en versier met de hulp van vrienden en familie de feestzaal en de trouwstoet.

Aanbevolen: