Hoe Organiseer Je Een Bescheiden Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Bescheiden Bruiloft?
Hoe Organiseer Je Een Bescheiden Bruiloft?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bescheiden Bruiloft?

Video: Hoe Organiseer Je Een Bescheiden Bruiloft?
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Als je geen zin hebt om een prachtige bruiloft te regelen, maar je wilt deze belangrijke gebeurtenis met familie en vrienden vieren, denk dan goed na over welke kosten het verstandig is om te verminderen. En het bespaarde geld kan worden besteed aan een huwelijksreis of een verbetering van het huis.

Hoe organiseer je een bescheiden bruiloft
Hoe organiseer je een bescheiden bruiloft

instructies:

Stap 1

Kies een initiatiefgroep uit de bruidsmeisjes om hen de organisatie van het losgeld, de begeleiding naar de burgerlijke stand, de registratie van de nodige attributen toe te vertrouwen. De geselecteerde meisjes moeten vaardigheden hebben in naaien of decoreren en ervaring hebben met huwelijksvoorbereidingen.

Stap 2

Raadpleeg gratis advertentiesites om een trouwjurk en -pak te vinden. U kunt dus vijf tot vijftigduizend roebel besparen. Als je wilt, kun je elke mooie jurk als bruidsoutfit gebruiken, zelfs als je hem in de uitverkoop hebt gekocht.

Stap 3

Onthoud wie van je kennissen dol is op fotografie. Het hoeft geen professionele fotograaf te zijn, het belangrijkste is dat hij een goede techniek heeft. Zet hem onder de genodigden. Een persoon die echt gepassioneerd is door fotografie zal blij zijn met de ervaring.

Stap 4

Kies de eenvoudigste ringen voor uw ceremonie. Als je wilt, kun je ze in een paar jaar veranderen.

Stap 5

Boek een banket in een restaurant of café. Geef de voorkeur aan een plek waar je zelf alcoholische dranken kunt kopen en meenemen. Alcohol is een van de duurste items in het huwelijksbudget, dus het is logisch om drankjes in een gewone supermarkt te kopen. Denk goed na over de menukaart, bestel geen vijf of zes wisselingen van gerechten, dat is overbodig. Het belangrijkste is dat er koude hapjes op tafel staan en dat de helft van de gasten niet mag zitten tot de "derde warme".

Stap 6

Maak uitnodigingen met uw eigen handen, weiger typografische diensten. Professioneel gemaakte uitnodigingen zien er natuurlijk erg goed uit, maar ondertekend door de bruid of bruidegom houden hun handen warm.

Stap 7

Zorg zelf voor het decoreren van de attributen van de bruiloft, betrek de bruidsmeisjes bij dit proces. Je kunt je eigen glazen versieren, een kussen voor ringen, flessen champagne, de benodigde uitrusting voor wedstrijden. Spreek met het café waar het feest plaatsvindt af dat je de feestzaal zelf inricht.

Stap 8

Informeer bij de gasten over de beschikbaarheid van persoonlijk vervoer en de wens van de chauffeurs om alcoholische dranken te weigeren voor het diner in het restaurant. Als u extra vervoer wilt aantrekken, huur dan een gazelle of een bus met chauffeur. Versier de salon met ballen of linten.

Aanbevolen: