Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In De Natuur

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In De Natuur
Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In De Natuur

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In De Natuur

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft In De Natuur
Video: ONZE BRUILOFT ♡ 21.03.2018 2024, April
Anonim

Een bruiloft is een belangrijk evenement dat je zo wilt organiseren dat het voor lange tijd gevuld zal zijn. Valt je trouwdatum in de zomer, dan heb je een goede kans om een originele bruiloft in de natuur te regelen.

Hoe organiseer je een bruiloft in de natuur
Hoe organiseer je een bruiloft in de natuur

instructies:

Stap 1

Het organiseren van een buitenbruiloft geeft pasgetrouwden alle ruimte voor creativiteit. Je kunt een 19e-eeuws adellijk huwelijk houden of een carnavalshuwelijk zoals in Brazilië. Aan de positieve kant heb je voldoende ruimte om te draaien en kun je veel meer evenementen organiseren dan in een gewoon restaurant. Maar probeer toch de ruimte waar u de bruiloft gaat vieren, beperkt te houden en onder toezicht te houden om het verschijnen van onverwachte gasten te voorkomen.

Stap 2

Bovendien hoef je je bij het organiseren van een vakantie in de natuur niet te beperken in de tijd en je zorgen te maken of je genoeg geld hebt om de huur van een zaal in een restaurant te betalen. Je kunt het zo vaak vieren als je wilt. De enige uitzondering is dat je extra moet betalen voor koks, obers en toastmaster, die per uur betalen.

Stap 3

Om de bruiloft meer originaliteit te geven, kunt u een uitrijregistratie bestellen. Dit zal geen probleem zijn, aangezien u hier zelf bepaalt hoe laat uw huwelijk wordt gesloten. Als u wilt, kunt u zich volgens een speciaal scenario registreren en niemand zal u opjagen, zoals bij een gewoon registratiekantoor. In het geval dat je artiesten of muzikanten nodig hebt voor het feest, moet je dit van tevoren regelen (7-10 dagen voor de bruiloft) om tijd te hebben om het proces met hen te oefenen.

Stap 4

U kunt al uw gasten verrassen met verschillende special effects en aan het einde van de bruiloft kunnen de pasgetrouwden de weg op in een heteluchtballon. Maar het is heel belangrijk om geen verwarring te kunnen creëren, hiervoor kan de toastmaster assistenten nodig hebben, die je zelf kunt aanwijzen of een keuze kunt geven aan de presentator. Bovendien is het absoluut noodzakelijk om een fotograaf en cameraman uit te nodigen die je met hun levendige foto's en prachtige video's zullen helpen dit belangrijke moment van je leven voor een lange tijd in je geheugen vast te leggen.

Aanbevolen: