Waar Te Gaan Naar De Bruiloft

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Naar De Bruiloft
Waar Te Gaan Naar De Bruiloft

Video: Waar Te Gaan Naar De Bruiloft

Video: Waar Te Gaan Naar De Bruiloft
Video: Martien en Erica gaan opnieuw het huwelijksbootje in | Chateau Meiland 2024, Maart
Anonim

Een bruiloft is een van de meest verwachte dagen, het moment van het stichten van een nieuw gezin, een ritueel dat je wilt doorbrengen zodat het een leven lang herinnerd zal worden. Steeds vaker gaan jonge stellen naar het buitenland om een huwelijk te laten registreren in een mooie en memorabele setting.

Waar te gaan naar de bruiloft
Waar te gaan naar de bruiloft

instructies:

Stap 1

Bij het plannen van een bruiloft in het buitenland, is het eerste waar je op moet vertrouwen hoe gemakkelijk het later, op basis van de ontvangen akte, is om het huwelijk thuis te "legaliseren". Zoek van tevoren uit welk pakket documenten u moet genereren om een huwelijk in een bepaald land te laten registreren. U kunt echter een huwelijk formeel registreren in een Russisch registratiekantoor en een plechtige ceremonie houden in elk ander land ter wereld.

Stap 2

Het volgende dat u moet kiezen, is de stijl van uw bruiloft. Wil je je een ridder en een mooie prinses voelen, of de inwoners van het oude India, of deze belangrijke dag voor je jonge gezin doorbrengen aan de kust of de oceaan. Dit bepaalt waar je heen moet.

Stap 3

Als je droomt van de Middeleeuwen, vind je oude kastelen in Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland, Frankrijk, Spanje en een chique palazzo in Italië. Als je van tevoren de huwelijksceremonie in Europa regelt, kun je goedkoop een heel kasteel boeken, waarin elk van de gasten zijn eigen, unieke kamer krijgt, en goedkope vliegtickets kopen.

Stap 4

In de regel zijn er geen problemen met visa voor pasgetrouwden en hun gasten. Voor deze service kunt u contact opnemen met een reisorganisatie of deze zelf regelen door documentenpakketten voor de pasgetrouwden en elke gast te maken, door een volmacht af te geven aan één persoon die verantwoordelijk is voor het indienen van documenten bij het visumcentrum. Houd er rekening mee dat Spanje, Italië en Frankrijk meer bereid zijn visa af te geven aan Russische toeristen dan Oostenrijk en Duitsland.

Stap 5

Een goedkope bruiloft kan gespeeld worden in Turkije of Cyprus. Bovendien staat Cyprus bekend om zijn loyaliteit aan echtgenoten en de kleinste lijst met vereiste documenten. Als u van plan bent een groot aantal gasten uit te nodigen, zullen de kosten van een reis naar Cyprus of Turkije u niet veel kosten.

Stap 6

Als je op deze gedenkwaardige dag droomt van een zee van bloemen, azuurblauwe zee en zand onder je voeten, dan is je keuze India of Thailand. Felle kleuren van outfits, een overvloed aan vegetatie, hagelwitte stranden en turquoise water - dit alles zal een romantisch tintje geven aan uw bruiloft. Het zal het duurst zijn om je in een zonnig paradijs te bevinden, omdat het grootste deel van de kosten wordt gedekt door de kosten van vluchten. Het kan echter de moeite waard zijn - uw trouwfoto's zullen er fantastisch uitzien.

Aanbevolen: