Veelgemaakte Fouten Bij Het Organiseren Van Een Bruiloft

Veelgemaakte Fouten Bij Het Organiseren Van Een Bruiloft
Veelgemaakte Fouten Bij Het Organiseren Van Een Bruiloft

Video: Veelgemaakte Fouten Bij Het Organiseren Van Een Bruiloft

Video: Veelgemaakte Fouten Bij Het Organiseren Van Een Bruiloft
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, April
Anonim

Elke bruid wil geloven dat de hele wereld draait om de voorbereiding op haar persoonlijke Dag X. Niemand twijfelt eraan dat uw bruiloft een zeer, zeer belangrijke dag is. Maar probeer te begrijpen dat uw familie en vrienden ook hun eigen zorgen, zorgen en vreugden hebben. Door je egocentrisme te matigen en rekening te houden met de problemen van anderen, zul je het alleen maar beter doen voor absoluut iedereen, inclusief jezelf.

Veelgemaakte fouten bij het organiseren van een bruiloft
Veelgemaakte fouten bij het organiseren van een bruiloft
  1. Als je geen duidelijk plan hebt, kan een bruiloft desastreus "fout" gaan. Beslis over stijl, restaurant, fotograaf, muziek - in één woord, alles, zelfs in de eerste fasen van de planning. Anders loop je het risico niet alleen geen geschikte jurk te vinden, maar ook te laat met het organiseren van je eigen bruiloft.
  2. Helaas besteden veel paren onvoldoende aandacht aan elkaar bij het plannen van een bruiloft. Al hun communicatie komt neer op het bespreken waar familieleden uit Uryupinsk moeten worden geplaatst en aan welke tafel de zus van mijn vader. En nu is het al geleidelijk vergeten, ter wille waarvan dit evenement in het algemeen werd gestart. Zorg ervoor dat je in deze periode de dingen blijft doen die jullie dichter bij elkaar hebben gebracht. Een gedeelde fietstocht, een filmreis of een visreis moet op uw schema blijven.
  3. Bedenk dat je de vakantie eerst voor jezelf regelt. Het is niet nodig om te proberen alle familieleden en vrienden te overtreffen. Waar vergelijkingen beginnen, beginnen de problemen. De prijs van de jurk, de ring en het restaurant spelen niet zo'n belangrijke rol als of je de plek die je kiest leuk vindt, of je mooi bent in deze jurk en hoe comfortabel je je voelt omringd door al deze kleuren. Maak de bruiloft zo dat jij het leuk vindt, en wees niet alleen chiquer dan de mensen om je heen.
  4. Het gebeurt zo dat de bruid een prachtige bruiloft wil voor honderd gasten, en de bruidegom droomt van een bescheiden feest in de kring van degenen die het dichtst bij hem staan. Natuurlijk kan een van hen alleen aandringen, maar is het het waard? Onthoud dat trouwen slechts één van de vele is in uw toekomstige gezinsleven. Misschien moet je nu proberen tot een compromis te komen?
  5. Probeer niet alle gasten tevreden te stellen, er zullen altijd ontevredenen zijn. Kies dus de muziek en het menu op basis van je eigen voorkeuren en de voorkeuren van de meerderheid van de gasten. De zitplaatsen van de gasten is een andere zaak. Probeer gasten, wiens relatie enigszins gespannen kan zijn, zo ver mogelijk uit elkaar te plaatsen.

Herinner anderen er vaak aan dat dit jullie bruiloft is en dat het in de eerste plaats voor jullie geluk wordt gedaan. De situatie wordt ingewikkelder als de ouders de bruiloft betalen. Probeer in dit geval zachtjes aan hen over te brengen dat dit uw bruiloft is en, zoals u hoopt, één en voor het leven. Probeer samen een compromis te vinden.

Aanbevolen: