Wat Moet De Nieuwjaarstafel Zijn

Inhoudsopgave:

Wat Moet De Nieuwjaarstafel Zijn
Wat Moet De Nieuwjaarstafel Zijn

Video: Wat Moet De Nieuwjaarstafel Zijn

Video: Wat Moet De Nieuwjaarstafel Zijn
Video: Оторваться невозможно! 5 Вкуснейших закусок на праздничный стол! 2024, April
Anonim

Nieuwjaar komt eraan. Het jaar van het paard wordt vervangen door het jaar van de blauwe bosgeit. Volgens de oosterse kalender moet je, voordat je begint na te denken over het feestmenu en de tafel decoreert, vertrouwd raken met de tekens die kenmerkend zijn voor het symbool van het nieuwe jaar 2015.

Wat moet de nieuwjaarstafel 2015 zijn
Wat moet de nieuwjaarstafel 2015 zijn

Hoe een tafel te versieren voor het nieuwe jaar 2015

De feesttafel moet dus correct worden gedecoreerd om de geit niet te beledigen - de patrones van het komende jaar. De eerste stap is om rekening te houden met de natuurlijkheid van de materialen waarmee u de tafel gaat aankleden. Kies bijvoorbeeld voor een linnen tafelkleed, servetten en handdoeken. Daarnaast is het raadzaam om verschillende houtproducten te gebruiken - slakommen, vazen, enz.

Op de feesttafel in 2015 zouden groene en blauwe kleuren de boventoon moeten voeren. Zorg ervoor dat u de tafel aanvult met decoratieve kaarsen (hun vorm speelt geen speciale rol) - ze zullen een feestelijke sfeer creëren.

Producten voor de nieuwjaarstafel

De geit is een herbivoor. Daarom moeten er voldoende verschillende groenten en fruit op tafel staan. Een van de gerechten kan worden gedecoreerd in de vorm van een geit - dit zal heel symbolisch zijn. Om dit te doen, volstaat het om de omtrek van een geit of lam te vormen van een kant-en-klare salade op een mooie grote schaal. Zet apart een grote schaal met allerlei kruiden erop. Gewone zomerse salades van verse groenten, gekruid met groente- of olijfolie, komen goed van pas.

Ook moet het nieuwjaarsmenu van 2015 zuivelproducten, recepten met kwark, zure room, kaas bevatten. Een kaasplankje zou geschikt zijn, en van een zoete kun je de klassieke meerlaagse Tiramisu serveren.

Hoe breng je het jaar van het paard door?

We moeten op een prachtige manier afscheid nemen van het uitgaande jaar en het symbool van 2014 - het paard - bedanken. Om dit te doen, kun je iets koken van haver - het favoriete gerecht van het paard. Een gerecht gemaakt van havermout is echter ook geschikt.

Paarden zijn dol op appels, dus waarom zou je geen heerlijke appeltaart maken voor op de nieuwjaarstafel? Je kunt ook gebakken appels koken met honing en kaneel - de smaak zal onverslaanbaar zijn! Het paard zal tevreden zijn en de teugels geven aan het nieuwe symbool van het jaar.

Aanbevolen: