Wat Moet Een Winters Bruidsboeket Zijn

Wat Moet Een Winters Bruidsboeket Zijn
Wat Moet Een Winters Bruidsboeket Zijn

Video: Wat Moet Een Winters Bruidsboeket Zijn

Video: Wat Moet Een Winters Bruidsboeket Zijn
Video: Film: de ZOETE ZUSJES en het WONDERLIJKE WINTER CHALET! ♥DeZoeteZusjes♥ 2024, April
Anonim

Als u een bruiloft in de winter plant, wees dan voorbereid op verschillende verrassingen van de natuur - sneeuw, wind, vorst, enz. Dit alles moet niet alleen door de pasgetrouwden worden verdragen, maar ook door het bruidsboeket van de bruid. Om het te creëren en het de hele vakantie vers te houden, is een speciale aanpak vereist.

Wat moet een winters bruidsboeket zijn
Wat moet een winters bruidsboeket zijn

Allereerst moet u ervoor zorgen dat het bruidsboeket in harmonie is met het winterbeeld van de bruid. Voor het maken van een bloemstuk kun je grote knoppen gebruiken die een dicht, winters bruidsboeket kunnen vormen. Hij moet warmte en passie uitstralen.

Gebruik in geen geval bloemen met bleke tinten, ze zullen versmelten met de besneeuwde achtergrond en de compositie zal niet opvallen. Het bloemenattribuut van de bruid moet in kleuren zijn zoals rood, oranje of dieproze. Als je bang bent dat het niet in harmonie zal zijn met de witte jurk, dan heb je het mis. In dit geval kunt u een manicure maken die past bij de kleur van het boeket.

Het is noodzakelijk om een winters bruidsboeket te maken waarin tederheid, verfijning en warmte aanwezig zijn. Daarom is het noodzakelijk om zo'n specialist te vinden die tegelijkertijd een heldere, maar vrouwelijke compositie kan maken. U kunt decoratieve elementen toevoegen aan een bruiloftswinterboeket: kegels, heldere bessen of sparren takken.

En nog een belangrijke voorwaarde bij het maken van een winters bruidsboeket. Het moet bestand zijn tegen vorst en temperatuurveranderingen, omdat de bruid vanaf de straat een warme kamer binnenkomt en omgekeerd. Voor een dergelijke compositie kun je het beste rozen of persistente chrysanten gebruiken.

Om de versheid van een bruidsboeket in de winter te behouden, speelt de verpakking een belangrijke rol. Gewone montage op stelen zal niet werken omdat in dit geval zowel de bloem zelf als de stengel onder een sterke stroom koude lucht vallen. Hierdoor vervaagt de compositie snel. Er is een portier, ideaal voor huwelijksarrangementen.

Een winters bruidsboeket moet er niet alleen goed uitzien op een besneeuwde achtergrond, maar ook een aanvulling vormen op het imago van de bruid.

Aanbevolen: