Wat Je Moet Weten Over Een Bruidsboeket

Wat Je Moet Weten Over Een Bruidsboeket
Wat Je Moet Weten Over Een Bruidsboeket

Video: Wat Je Moet Weten Over Een Bruidsboeket

Video: Wat Je Moet Weten Over Een Bruidsboeket
Video: Zelf een bruidsboeket maken 2024, Mei
Anonim

Geen bruiloft is compleet zonder een bruidsboeket. Dit is een van de belangrijkste accessoires van de bruid. Het moet er harmonieus uitzien met de jurk en passen bij het imago van het meisje.

Wat je moet weten over een bruidsboeket
Wat je moet weten over een bruidsboeket

Er wordt aangenomen dat het de bruidegom is die het boeket voor de bruid moet kiezen. Maar in de regel bestellen de meisjes het boeket zelf. De bruidegom hoeft hem alleen op de trouwdag op te halen.

Als de toekomstige echtgenoot nog steeds zelf een bestelling doet, is het de moeite waard om meer te weten te komen over de wensen van de bruid op dit gebied. Bruidsmeisjes of een getuige kunnen de bruidegom helpen.

Je moet weten dat de trouwjurk perfect zal moeten passen bij de trouwjurk. De outfit zelf moet passen bij de leeftijd en het kapsel van de bruid. Experts in bloemisterijsalons die veel van dit vak weten, helpen u bij het kiezen van het juiste boeket.

Een belangrijk aspect is de maat van het bloemenaccessoire. Het boeket mag niet te klein zijn, maar een groot boeket ziet er lelijk uit.

Bloemen in een huwelijksarrangement mogen geen sterke geur hebben, zodat de bruid geen hoofdpijn of een allergie krijgt.

U kunt decoratieve elementen aan het boeket toevoegen: kralen, kralen, linten, bessen, kunstmatige vlinders, enz.

Het bruidsboeket wordt direct na de verlossing door de bruidegom aan de bruid aangeboden. Deze bloemen worden beschouwd als het eerste geschenk dat de bruidegom al aan de bruid geeft, als wettige echtgenoot. Daarna gaan de pasgetrouwden naar het kadaster.

Je kunt het boeket niet in verkeerde handen geven, alleen de bruid kan het vasthouden, in extreme gevallen de getuige of de bruidegom. Op de viering zelf moet het bloemenaccessoire in een vaas naast de bruid staan, op een speciaal daarvoor bestemde plek.

Aan het einde van de avond gooit de bruid haar boeket naar haar ongetrouwde vriendinnen. Trouwens, de gelukkige eigenaar van een bloemstuk zal binnenkort moeten trouwen.

Aanbevolen: