Hoe Een Man Een Hint Te Geven Over Een Geschenk?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Man Een Hint Te Geven Over Een Geschenk?
Hoe Een Man Een Hint Te Geven Over Een Geschenk?

Video: Hoe Een Man Een Hint Te Geven Over Een Geschenk?

Video: Hoe Een Man Een Hint Te Geven Over Een Geschenk?
Video: 3 Belangrijkste Ideeën Om Je Vriend / Man Te Verrassen 2024, April
Anonim

Vaak geeft een man zijn vriendin geen cadeaus alleen omdat hij niet eens twijfelt aan de verlangens van vrouwen. Hoe stuur je hem tot actie? Hoe kun je een man een hint geven om je een cadeau te geven? Veel vrouwen stellen zichzelf vaak soortgelijke vragen. Als je pech hebt met een gevatte man, zit er niets anders op dan hem wijselijk tot de juiste beslissing te dwingen.

Hoe een man een hint te geven over een geschenk?
Hoe een man een hint te geven over een geschenk?

instructies:

Stap 1

Wees een 'bewaarde vrouw'. Het is wenselijk om vanaf het begin een "bewaarde vrouw" te zijn. Vreemd genoeg houden mannen van dit soort meisjes, omdat ze de sterkere seks dwingen om altijd in goede conditie te zijn. Ze hebben geen tijd om te ontspannen - als hij niet veel geld heeft, zal hij geen dure geschenken kunnen geven aan zijn "bewaarde", en zij zal naar een andere bewonderaar gaan. Daarom hebben zulke jonge dames een auto, een bontjas en al het andere.

Stap 2

"Heb ik de schuld." De meeste mannen geven cadeaus als ze zich schuldig voelen. Een hele goede zet! Het belangrijkste is om dit gevoel zo vroeg mogelijk in hem te ontwikkelen. Hij heeft bijvoorbeeld haast op zijn werk. Laat het werken! Verdraag geduldig al zijn vertragingen, ontmoet de minnaar met droevige ogen. Geef een beetje uit aan theater- of bioscoopkaartjes, maar ga niet fout! Je moet er zeker van zijn dat hij die avond een belangrijke vergadering of accountantsrapport heeft. En de dag ervoor legde hij zwijgend de kaartjes voor hem neer en vroeg aarzelend: "Lieveling, misschien?…" Maar dat zal hij niet kunnen. Neem dit uiterst geduldig, zucht zwaar: "Nou, het is goed." En gepassioneerde seks op jouw initiatief (dat is zeker) zal hun verraderlijke daad doen: hij zal zich schuldig voelen. En dan, voor lang geduld en weigering om alles te doen omwille van hem, de geliefde, wordt het geschenk van een droom aangeboden. Het belangrijkste is om op tijd over deze droom te hinten.

Stap 3

Pak elke belofte vast. Beloofd een fancy parfum of een ring te kopen? Perfect. Bel hem op zijn werk en herinner hem eraan: 'Schat, je wilde parfum kopen. Er is een winkelcentrum in de buurt van uw kantoor. Zien we elkaar om 18.00 uur bij hem in de buurt? Oke? Hij krijgt geen kans om te weigeren.

Stap 4

"Huil, meisje." De meeste mannen zijn doodsbang voor vrouwentranen. Het belangrijkste is om deze actie niet te vaak te gebruiken, anders zal hij eraan wennen, en dan zal er niets worden bereikt. Echter, de gebruikelijke "willen!" en de tranenzee werkt niet altijd. Je kunt beter zeggen: "Je houdt niet van me! En als je liefhebt, bewijs het dan!" En wanneer hij klaar is om de sterren uit de lucht te halen, laat je subtiel in zijn oor doorschemeren dat je tevreden zult zijn met een diamant aan je vinger.

Stap 5

Als je metgezel een narcistische macho is, is dit wat je nodig hebt! Vertel hem dat je collega een mooie bontjas draagt naar zijn werk. Zeg hoe overstuur je bent dat een of andere Ivanova een bontjas draagt en jij een dunne jas. 's Ochtends, voordat u het huis verlaat, wordt een onvergetelijk gebaar uit de serie "Ik haal het uit een wijde broek" gemaakt. Er ligt een groot bedrag op tafel en een zelfvoldaan commentaar: “Laten we Ivanova raken! Ga het vandaag nog kopen!"

Aanbevolen: