Vijf Dingen Die Je Moet Vermijden Op Het Schoolbal

Vijf Dingen Die Je Moet Vermijden Op Het Schoolbal
Vijf Dingen Die Je Moet Vermijden Op Het Schoolbal

Video: Vijf Dingen Die Je Moet Vermijden Op Het Schoolbal

Video: Vijf Dingen Die Je Moet Vermijden Op Het Schoolbal
Video: 5 Vreselijke Dingen Die Je Na Een Breuk Niet Zou Moeten Doen 2024, Mei
Anonim

Tien jaar studie achter. Kostuums en jurken zijn klaar. De prom night belooft een onvergetelijke ervaring. Om de stemming voor jezelf en de mensen om je heen niet te bederven, moet je afzien van sommige acties.

Vijf dingen die je moet vermijden op het schoolbal
Vijf dingen die je moet vermijden op het schoolbal

1. Word niet dronken. Doorgaans zijn scholen sterk gekant tegen alcohol wanneer ze feesten binnen de muren van een onderwijsinstelling. Een restaurant en andere uitgaansgelegenheden kunnen echter geen "dry law" garanderen. Jongeren weten niet hoe ze de hoeveelheid geconsumeerde alcohol moeten beheersen, waardoor een ernstige kater en zelfs vergiftiging kan optreden.

Tip: sluit alcohol uit van het dieet of beperk jezelf tot 1-2 glazen licht alcoholische dranken: champagne, wijn, etc. Drink alcohol met schoon water en eet stevig, dan zijn er geen problemen met een overdosis.

2. Wees niet boos. Vaak wachten velen op het schoolbal om eindelijk al hun klachten te uiten aan een verveelde leraar of wraak te nemen op een van hun klasgenoten. Even stoom afblazen voor de vakantie: foto's verscheuren, tegen een bokszak schoppen, etc. als je daar zin in hebt. Het is niet de moeite waard om relaties met mensen te verpesten, in de hoop dat je ze nooit meer zult zien: het lot is tegenstrijdig en de mensen met wie je in de hitte vervelende dingen hebt gesproken, kunnen nog steeds nuttig voor je zijn.

3. Wees niet romantisch. Je maagdelijkheid verliezen op het schoolbal is een van de domste fouten van de jeugd. Zoek een geschiktere plaats en tijd voor liefde om geen spijt te hebben van het verleden.

a681a09bb0e3
a681a09bb0e3

4. Ren niet weg van huis. Na de officiële viering haasten tieners zich samen met hun ouders om met pensioen te gaan met een bedrijf in iemands datsja, enz. Om te voorkomen dat het afstuderen eindigt op de ochtend die je op het politiebureau doorbrengt, moet je ervoor zorgen dat de datsja echt van een klasgenoot is en vergeet je ouders niet te waarschuwen waar je zult zijn en hoe laat je naar huis zult terugkeren.

5. Ga niet rond de tafel zitten. Onvermogen om te dansen of verlegenheid is geen reden om jezelf het plezier te ontzeggen. Onthoud dat er geen andere dergelijke avond zal zijn! En wie kijkt er naar jou in de schemering, als het hele publiek zich amuseert? Zeg tegen jezelf: 'Dit is mijn avond. Ik zal slagen! en ga naar de dansvloer. Voor volledig zelfvertrouwen kun je vooraf danscursussen volgen.

Aanbevolen: