Hoe Breng Je Tijd Door Met Je Man?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Tijd Door Met Je Man?
Hoe Breng Je Tijd Door Met Je Man?

Video: Hoe Breng Je Tijd Door Met Je Man?

Video: Hoe Breng Je Tijd Door Met Je Man?
Video: Hoe breng ik meer tijd door met mijn kinderen? 2024, Maart
Anonim

Veel gezinnen worden enige tijd na de bruiloft geconfronteerd met het feit dat 's avonds iedereen zijn eigen ding doet. Als gevolg hiervan gaat de emotionele verbondenheid verloren, voelt iedereen zijn eenzaamheid en valt het gezin uit elkaar. In zo'n situatie tonen vrouwen hun initiatief en organiseren ze een gezamenlijk tijdverdrijf, en hun echtgenoten kijken dan met ongeduld en interesse uit naar dergelijke avonden.

Hoe breng je tijd door met je man?
Hoe breng je tijd door met je man?

instructies:

Stap 1

Diversifieer uw gezamenlijke vrije tijd met bord- of denkspellen. En laat je spel toewijzen aan een bepaalde dag van de week: op maandag speel je bijvoorbeeld domino, op dinsdag verzamel je puzzels en op woensdag los je kruiswoordraadsels op. Probeer puzzels uit een groter aantal stukjes te kiezen - dan zul je meer plezier beleven aan de samengestelde afbeelding. En je kunt ook veel andere woorden uit één woord verzinnen. De winnaar is een snoepje of een stevige kus. Je kunt de spellen wat pit geven - laat de verliezer een kledingstuk uittrekken.

Stap 2

Als uw man zijn avonden doorbrengt met computerspelletjes, nodig hem dan uit om samen te spelen. Er zijn flash-games (zoals volleybal of speurtochten) waarin meerdere spelers kunnen worden bestuurd. Zelfs schietspellen of gewoon logische computerspellen stellen je in staat om samen de strategie van het spel en de opties om het op te lossen te bespreken. Dus je zult samen tijd doorbrengen, lachen en dichterbij komen.

Stap 3

Als je een fan bent van buitenactiviteiten en wandelen in de natuur, ga dan naar het park. Er is daar veel vermaak. Maak een ritje in de draaimolens, eet een portie van je favoriete ijsje van kinds af aan en ga de schiettent binnen. De competitie om alle doelen te raken, zal je man zeker plezieren. Probeer eens een gezamenlijke overnachting in de natuur te organiseren of ga gewoon met hem vissen. Als u niet met een hengel wilt zitten, kunt u glühwein op het vuur koken - uw echtgenoot zal deze zorg waarderen.

Stap 4

Probeer een keer per week nieuwe hoeken van uw stad te ontdekken, leer de geschiedenis van deze plaatsen kennen, verwen uzelf met thee in een zomercafé en bespreek wat u hebt gezien en gehoord. Loop langs eeuwenoude bruggen, bezoek nieuwe monumenten of maak foto's in het park. Dit zal veel herinneringen en indrukken achterlaten, en in het bedrijf zal het mogelijk zijn om interessante feiten met vrienden te delen.

Stap 5

Voor degenen die graag willen ontspannen met het voordeel niet alleen voor de ziel, maar ook voor het lichaam, is een gezamenlijke reis naar het badhuis geschikt. Spreek een vaste dag af waarop je minimaal één keer per maand samen naar het badhuis gaat. Je kunt honing en aromatische oliën meenemen, elkaar masseren, je rug wrijven, stomen met bezems. En uiteindelijk - geurige limoen-, munt- of bloementhee, die je aangenaam zal ontspannen.

Stap 6

Zelfs als je niet ergens heen wilt of ergens heen wilt, is het regelen van een gemakkelijke romantische avond thuis net zo eenvoudig als peren schillen. Een paar kaarsen, fruit, wijn en je liefde en genegenheid. En dan komt je geliefde nooit te laat op het werk.

Aanbevolen: