Hoe Breng Je 23 Februari Door Met Je Man?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je 23 Februari Door Met Je Man?
Hoe Breng Je 23 Februari Door Met Je Man?

Video: Hoe Breng Je 23 Februari Door Met Je Man?

Video: Hoe Breng Je 23 Februari Door Met Je Man?
Video: 23... There is Just Something About That Number | Movie Recap 2024, April
Anonim

Om ervoor te zorgen dat uw man zich de vakantie lang kan herinneren, is het noodzakelijk om deze op een ongebruikelijke manier door te brengen. Er zijn verschillende vrijetijdsmogelijkheden, waarvan de keuze afhangt van uw financiële mogelijkheden en de interesses van een man.

Hoe breng je 23 februari door met je man?
Hoe breng je 23 februari door met je man?

Noodzakelijk

  • - romantisch diner;
  • - bioscoop kaartjes;
  • - linnen in militaire stijl;
  • - een cadeau voor haar man;
  • - een kaartje voor een paintball- of schiettent;
  • - organisatie van een parachutesprong;
  • - een wandeling buiten de stad;
  • - scenario van de vakantie;
  • - feestelijk feest

instructies:

Stap 1

Mannen zijn van nature kinderen, dus ze doen graag mee aan verschillende tests waarin je moed, uithoudingsvermogen en kracht kunt demonstreren. Als je man niet timide is, regel dan een parachutesprong of ballonvlucht voor hem. Neem contact op met bedrijven die zulk extreem entertainment bieden.

Stap 2

Bezoek een pretpark, ga naar een paintball- of schietbaan, geef je man de kans om zijn nauwkeurigheid te demonstreren.

Stap 3

Aangezien 23 februari een wintervakantie is, kunt u entertainment bestellen zoals het berijden van een Russische trojka. Dit zal ongetwijfeld veel positieve emoties bij u en uw man brengen.

Stap 4

Als je man zeker collega's op bezoek wil uitnodigen, organiseer dan een feestelijk feest voor hen. Laat ze terugdenken aan hun dienstjaren, elkaars legerfotoalbums bekijken en hun indrukken delen. Nodig ook hun echtgenotes uit, dan verveel je je ook niet. U kunt voor deze feestdag zelfstandig een script samenstellen of een kant-en-klaar script van internet gebruiken. Zo kunnen bijeenkomsten worden afgewisseld met wedstrijden: "de sterkste" (armworstelwedstrijden), "het beste legerlied", "de beste poëtische felicitaties van zijn vrouw", etc.

Stap 5

Als je lange tijd niet naar de bioscoop bent geweest, nodig je man dan uit om een interessante film te kijken. Het kan een thriller, actie of komedie zijn, kies wat hem het meest aanspreekt. Je kunt kaartjes "in de galerij" kopen en, terwijl je je de periode van verkering herinnert, je geliefde een hartstochtelijke kus geven op het geluid van een filmmeesterwerk.

Stap 6

Bestel een romantisch diner bij het favoriete restaurant van je man en betaal het zelf. Of bezoek de plek waar u nog nooit eerder bent geweest en vergeet niet te zorgen voor een goede reputatie bij de bezoekers.

Stap 7

Breng de avond door in een intieme sfeer: steek kaarsen aan, trek mooie erotische lingerie aan (het ziet er vooral indrukwekkend uit in militaire stijl), bereid een licht diner met producten - afrodisiaca (zeevruchten, rode wijn, dadels, enz.)

Stap 8

Ga de stad uit met je geliefde. Dwaal door het besneeuwde bos, organiseer een kleine picknick ter ere van de vakantie. Een skitocht langs maagdelijke oorden, ver van de gebaande paden, is heel aangenaam. Foto's die tijdens zo'n wandeling worden gemaakt, krijgen hun rechtmatige plaats in je fotoalbum.

Stap 9

Vergeet het geschenk niet - overhandig het plechtig en begeleid deze actie met woorden over hoe sterk, betrouwbaar en uw geliefde uw echtgenoot is.

Aanbevolen: