Hoe Kies Je Een Kerstslinger?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Kerstslinger?
Hoe Kies Je Een Kerstslinger?

Video: Hoe Kies Je Een Kerstslinger?

Video: Hoe Kies Je Een Kerstslinger?
Video: Kerstslinger maken | time to create 2024, Maart
Anonim

Niets zorgt voor een feestelijke stemming zoals het schijnen van kleurrijke lichtjes op een kerstboom. Het is waar dat een elektrische slinger van slechte kwaliteit de nieuwjaarsvakantie kan verduisteren als deze zelfs vóór het nieuwe jaar niet meer werkt, of, erger nog, tot brand leidt. Daarom moet de keuze voor zo'n nieuwjaarsattribuut als slinger uiterst serieus worden genomen.

Hoe kies je een kerstslinger?
Hoe kies je een kerstslinger?

instructies:

Stap 1

Bestudeer bij het kiezen van een nieuwjaarsslinger zorgvuldig de informatie op de verpakking. Het moet de naam en het doel van het product, de naam van de fabrikant en de technische kenmerken van het product (spanning, vermogen) bevatten. Zorg ervoor dat u de verkoper vraagt om u een certificaat van overeenstemming met moderne normen te bezorgen, en als de slinger bedoeld is voor een kerstboom, ook een brandcertificaat. Een slinger van hoge kwaliteit moet de eigenschap hebben zelfdovend te zijn, zelfs als er per ongeluk een vonk van buitenaf op valt. Zoals de praktijk laat zien, voldoen de meeste producten die in China worden gemaakt niet aan deze eis.

Stap 2

In een hoogwaardige slinger mag de spanning van elk lichtgevend element niet hoger zijn dan 26 volt en mag het totale vermogen van het product niet hoger zijn dan 65 volt. Let op de dikte van de draad - als deze te dun is, bestaat er brandgevaar door oververhitting.

Stap 3

De lengte van de kerstboom elektrische slinger hangt in de eerste plaats af van de grootte van de kerstboom, maar moet tegelijkertijd minimaal 1,5 meter zijn.

Stap 4

Als u een straatslinger koopt, moeten de bollen worden bedekt met een speciale afdichtingslaag die ze beschermt tegen vocht en stof. Meestal hebben dergelijke slingers een speciale markering IP 23. Als deze markering op het product ontbreekt, betekent dit dat deze alleen geschikt is voor gebruik binnenshuis.

Stap 5

Het is beter om een slinger te kiezen met een knipperende modusschakelaar - hiermee kunt u een bepaalde sfeer voor de avond instellen. Dus voor een romantisch diner is een gedimd licht met vloeiende kleurovergangen geschikt, en voor een dansfeest - felle flikkerende lichten.

Stap 6

U moet de prestaties van de slinger in de winkel controleren. Vraag de verkoper om het product op het lichtnet aan te sluiten om er zeker van te zijn dat alle lichten en standen voor het product werken.

Aanbevolen: