Hoe Kies Je De Juiste Schoenen Voor Een Bruid Voor Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je De Juiste Schoenen Voor Een Bruid Voor Een Bruiloft?
Hoe Kies Je De Juiste Schoenen Voor Een Bruid Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je De Juiste Schoenen Voor Een Bruid Voor Een Bruiloft?

Video: Hoe Kies Je De Juiste Schoenen Voor Een Bruid Voor Een Bruiloft?
Video: Hoe kies je bruidssieraden bij je trouwjurk? 2024, April
Anonim

Bij een bruiloft ligt de focus op de pasgetrouwden, vooral de bruid. Daarom is het zo belangrijk om tot in het kleinste detail over het hele beeld na te denken. Schoenen zijn een belangrijk onderdeel van een trouwjurk. Correct geselecteerde schoenen zullen de schoonheid en gratie van vrouwenbenen benadrukken en het algemene beeld van de bruid aanvullen.

Hoe kies je de juiste schoenen voor een bruid voor een bruiloft?
Hoe kies je de juiste schoenen voor een bruid voor een bruiloft?

De belangrijkste criteria voor het kiezen van trouwschoenen

Trouwschoenen moeten comfortabel zijn, van hoge kwaliteit en passen bij de jurk. Je moet geen offers brengen omwille van schoonheid, want in deze schoenen zal de bruid de hele vakantie moeten doorbrengen, en de pijn van voeten die in het bloed worden gewreven, kan de vreugde van het feest verduisteren.

Meet uw schoenen 's middags, omdat uw voeten in de late namiddag licht zwellen. In dit geval zullen de gekozen schoenen niet hard drukken, zelfs niet bij warm weer. Koop je schoenen van tevoren, zodat je thuis tijd hebt om ze een beetje te slijten.

Trouwschoenen moeten van hoge kwaliteit zijn. Schoenen gemaakt van echt leer laten uw voeten "ademen" en verminderen vermoeidheid door langdurig dragen. Een goede zomeroptie zijn ballerina's gemaakt van stoffen materialen.

Laat u niet alleen leiden door de kosten van het product. De hoge prijs is geen garantie voor perfecte schoenen, maar eerlijk gezegd zouden goedkope schoenen je moeten waarschuwen. Blijf bij de "middenweg" en u zult schoenen kunnen kiezen op basis van uw smaak en budget.

Koop indien mogelijk twee paar trouwschoenen tegelijk. Schoenen met hoge hakken zijn voor plechtige registratie en fotosessies, en een eenvoudigere en handigere optie is om de vakantie voort te zetten, te wandelen en te dansen.

Eén afbeelding

Trouwschoenen moeten de algehele look van de bruid aanvullen. Schoenen met hoge hakken zijn geschikt voor een klassieke jurk met een pluizige rok, modelpumps voor een bescheiden retro-outfit en voor een open, lichte zomerjurk, koop sandalen. Als de bruid een trouwjurk in Empire-stijl kiest, zullen sandalen in Griekse stijl haar look perfect aanvullen.

Neem een staaltje stof van een trouwjurk uit een schoenenwinkel om een uniform kleurenschema te behouden.

Het is goed als dezelfde of soortgelijke decoratieve elementen aanwezig zijn op de trouwjurk en op de schoenen. Als er bijvoorbeeld veters in de jurk zitten, laat dan de schoenen ook "geregen" zijn.

Het is beter om geen schoenen met strass-steentjes of grote stenen te kopen, zeker niet als de bruid een lange jurk heeft. Sieraden zullen onvermijdelijk aan de zoom blijven kleven en de outfit verpesten.

Om je voeten er gracieus uit te laten zien, kies je voor schoenen met een ronde neus. Als je je voeten dunner wilt laten lijken, kies dan schoenen met een spitse neus.

Het is beter om zeer hoge hakken te weigeren, het feest mag niet worden overschaduwd door vermoeide en gezwollen benen. Ga voor strakke, maar stabielere schoenen.

Een uitstekende oplossing is om schoenen te kopen die je na de bruiloft kunt dragen, in welk geval zelfs de hoge prijs zich zal terugbetalen als je ze langdurig draagt. Goede bruidsschoenen vind je niet alleen in gespecialiseerde salons, ook in gewone schoenenwinkels zijn er goede mogelijkheden.

Testrit

Neem zeker je trouwschoenen mee voor een proefrit. Zelfs een paar fittingen geven geen volledig vertrouwen in de kwaliteit en het comfort van de schoen.

Lever je schoenen een paar dagen voor je bruiloft netjes in. Je hoeft er niet op straat in te lopen, het is voldoende om ze elke dag een tot twee uur door het huis te dragen.

Het is niet overbodig om op je trouwdag een pleister in je tas te doen, ook al hebben de schoenen de voortesten met goed gevolg doorstaan, het kan van pas komen.

Aanbevolen: