Hoe Schoenen Voor De Bruid Te Kiezen?

Hoe Schoenen Voor De Bruid Te Kiezen?
Hoe Schoenen Voor De Bruid Te Kiezen?

Video: Hoe Schoenen Voor De Bruid Te Kiezen?

Video: Hoe Schoenen Voor De Bruid Te Kiezen?
Video: Snoepwinkel voor de allerrijksten | Hoe heurt het eigenlijk? 2024, April
Anonim

Elke bruid droomt ervan om de mooiste en ongetwijfeld de gelukkigste te zijn op haar trouwdag. Een goed geselecteerde afbeelding zal haar hierbij helpen, wat niet kan zonder een trouwjurk, sluier, boeket en trouwschoenen.

Schoenen voor de bruid
Schoenen voor de bruid

Het nieuwe seizoen van 2016 biedt veel verschillende modellen voor elk "kieskeurig" been. Er zijn schoenen met gesloten tenen, evenals open modellen, waardoor een zomerse bruiloft comfortabeler zal zijn.

Het meest populaire model trouwschoenen van vandaag kan gerust sneeuwwitte schoenen worden genoemd, omlijst met delicate kant, strass-steentjes, parels of borduurwerk. In de meeste gevallen hebben ze een dunne, lage maar stabiele hak. Deze schoenen zien er zeer elegant, zachtaardig uit en benadrukken de vrouwelijkheid van de bruid. Van een afstand lijkt het op de magische schoenen van Assepoester die zijn gemaakt van kristal.

De zilveren medaille van het seizoen wordt toegekend aan schoenen met hoge hakken met bloemenversieringen. Om ze te versieren, worden decoratieve rozen van textiel of kant, pioenrozen en lelies gebruikt, wat een zekere fabelachtigheid zal toevoegen aan het imago van de bruid, dat soms zo ontbreekt in het dagelijks leven.

Het erebrons ging naar fonkelende diamanten op trouwschoenen. Hun oppervlak is volledig versierd met heldere sieraden (pailletten, pailletten, kralen en zelfs Swarovski-stenen), die glinsteren in de zon. Deze schoenen zijn het best te combineren met klassieke prinsessen bruidsmeisjesjurken met gezwollen of uitlopende rokken. Schoenen van dit type laten een jurk met een eenvoudige snit niet saai zijn en tegelijkertijd zal er geen ekster-effect zijn.

Iedereen die van dingen uit het verleden houdt, zal de nu populaire modellen in retrostijl waarderen. Meestal zijn ze versierd met een enkelbandje en een schattige bloem of een bijpassende strik van zijde.

Vaak zie je in bruidswinkels schoenen met hoge hakken die opvallen door hun kleur. Het kan bijvoorbeeld brons zijn of geïnstrueerd met kleine glanzende steentjes. Ze zullen de bruid niet alleen visueel langer maken, ze zullen ook een bepaald elan geven aan haar feestelijke ensemble.

Trouwens, over de rozijnen. De hoge naaldhak is niet de "explosie" die modeontwerpers hebben voorbereid. Ze besloten dat het hoog tijd was om schoenen te gebruiken met een transparant platform, met een hak met een ongewone vorm en, nogmaals, alles te versieren met grote iriserende sieraden. Maar ondanks de duidelijke afwijking van de klassiekers, moeten dergelijke schoenen vrouwelijk, delicaat en schijnbaar luchtig blijven.

Een minder extreme optie zijn gekleurde schoenen. Van pastelkleuren tot felle turquoise kleuren. Deze schoenen kunnen een fel accent zijn onder een witte jurk of een goede aanvulling op een onconventionele kleurenoutfit, die steeds populairder wordt bij jonge bruiden.

Maar vergeet niet dat het niet uitmaakt welk paar schoenen de toekomstige vrouw kiest, de schoenen moeten in de eerste plaats comfortabel en zacht zijn, niet over de huid wrijven en de mogelijkheid bieden om tot de ochtend te dansen.

Aanbevolen: