Waar Je Niet Op Moet Besparen Op Een Bruiloft

Inhoudsopgave:

Waar Je Niet Op Moet Besparen Op Een Bruiloft
Waar Je Niet Op Moet Besparen Op Een Bruiloft

Video: Waar Je Niet Op Moet Besparen Op Een Bruiloft

Video: Waar Je Niet Op Moet Besparen Op Een Bruiloft
Video: 10 DINGEN DIE JE NIET IN HET VERKEER MOET DOEN! 2024, April
Anonim

Elke bruid, en soms ook de bruidegom, wil dat de bruiloft als een sprookje wordt. Als het budget niet beperkt is, kan bijna elk scenario worden uitgevoerd. Maar wat als u van plan bent om een bescheidener bedrag te voldoen. Eerst moet u beslissen op welke uitgavenposten u kunt besparen en waar u niet op kunt besparen.

Waar je niet op moet besparen op een bruiloft
Waar je niet op moet besparen op een bruiloft

Bij het plannen van uw budget is het belangrijk om te onthouden dat het beter is om te besparen op kwantiteit dan op kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan het aantal genodigden, of het zo belangrijk voor je is om iedereen op je trouwdag te zien.

Trouwjurk

Natuurlijk is de zuinigheid niet geschonden: je kunt tijdens het kortingsseizoen een jurk kopen uit de vorige collectie, zelfs een gebruikte huren of kopen als deze in goede staat is. Het is onwaarschijnlijk dat een van de gasten een expert is in bruiloftsmode of zal merken dat de jurk na de stomerij is gewassen. Maar goedkope stof en slechte snit zijn met het blote oog zichtbaar. Probeer dus een jurk van goede kwaliteit te kopen.

Fotograaf

We hebben nu een fotograaf bijna elke derde persoon, velen bieden kortingen. Maar het is belangrijk om te onthouden dat het de foto's zijn die je aan deze dag zullen herinneren. Overweeg daarom zorgvuldig de keuze van een fotograaf, ontmoet er een paar persoonlijk, chat. Het werk van de fotograaf gaat door na de trouwdag, hij moet het beste uit honderden lijsten kiezen en verwerken. Het kan niet goedkoop zijn als de persoon een professional is.

Visagiste

Nogmaals, dit gaat over je uiterlijk en foto's. Veel mensen denken dat een vriend het ook goed kan maken. Maar visagisten gebruiken professionele, duurzame cosmetica, doen het werk zodat je er goed uitziet op de foto, testen make-up. Dit is precies waar je niet op hoeft te besparen.

Toonaangevend

Het is beter om helemaal geen gastheer te zijn en een feest te geven met een buffettafel, de hulp van spraakzame vrienden te gebruiken dan een "toastmaster" uit te nodigen met een accordeon voor 5000 roebel. Goedkope presentatoren overbelasten zichzelf in de regel niet en gebruiken vulgaire wedstrijden, zeggen toasts die voor iedereen saai zijn. En ze zien er niet erg goed uit, want een representatief uiterlijk behouden kost ook veel geld.

Een restaurant

Als er helemaal niet genoeg geld is voor een banket, dan kun je het doen zonder door de stad te lopen en grote banketten te houden, en je bijvoorbeeld beperken tot een diner in een restaurant met je gezin. En sommige stellen regelen op deze dag meestal een diner voor twee in een goed restaurant.

Het belangrijkste is om te onthouden dat een bruiloft in de eerste plaats uw vakantie is en niet probeert alle familieleden en vrienden te plezieren. Jij bent degene die beslist hoe je deze dag het beste doorbrengt.

Aanbevolen: