Hoe Maak Je Je Man Bang Op 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Man Bang Op 1 April
Hoe Maak Je Je Man Bang Op 1 April

Video: Hoe Maak Je Je Man Bang Op 1 April

Video: Hoe Maak Je Je Man Bang Op 1 April
Video: Оригами КОРОБОЧКА МОЛОКА из бумаги | DIY Милые зверята | Origami paper milk box 2024, April
Anonim

1 april is een geweldige kans om een grap uit te halen met mensen die dicht bij je staan. Probeer je man in de maling te nemen door hem bang te maken met totaal onverwacht nieuws. Als je het gewenste effect hebt bereikt, glimlach en feliciteer je hem met 1 april.

Hoe maak je je man bang op 1 april
Hoe maak je je man bang op 1 april

instructies:

Stap 1

Spreek een man die je kent af om je man te bellen, of verander bewust zelf je stem door hem te bedwelmen met een onverwachte uitspraak. Vertel hen bijvoorbeeld dat zijn auto naar een opslagplaats is gereden, of dat een voormalige legerleider hem wil ontmoeten. Denk aan een situatie die de man echt kan verdoven en hem nerveus kan maken tot het moment dat je toegeeft dat je een grapje maakte.

Stap 2

Vertel je man telefonisch of bij onaangenaam en onverwacht nieuws voor hem, bijvoorbeeld dat je moeder voor een week naar je toe komt, of je hebt per ongeluk zijn auto bekrast. Je kunt hem vertellen dat je een zwangerschapstest hebt gedaan en dat deze positief is gebleken. Natuurlijk mag een man niet al te bang zijn voor deze of andere uitspraken, dus je moet een situatie bedenken die hij altijd heeft vermeden.

Stap 3

Denk aan een grappige situatie, vertel uw man bijvoorbeeld dat u van voetbal of vissen houdt en wacht nu op de volgende keer om deze evenementen met hem en zijn vrienden bij te wonen. Mannen maken zich ook vaak zorgen over hun financiën, dus probeer je man te vertellen dat je het grootste deel van zijn salaris hebt uitgegeven aan een mooie jurk of schoenen.

Stap 4

Zeg dat een man die je eerste liefde was naar de stad komt. Praat tegelijkertijd over hem met een nauwelijks merkbare fladdering in je stem. Vertel ze dat je het voormalige idool van je hart wilt ontmoeten. Zo'n verklaring zal niet alleen je man erg bang maken, maar het zal je ook helpen bepalen hoe jaloers hij op je is.

Stap 5

Doe alsof je met volledige oprechtheid spreekt. Alleen op deze manier zal een man je verzonnen woorden geloven en erg bang worden. Vergeet hem niet op tijd te vertellen dat het maar een grapje was, en feliciteer hem met 1 april. Knuffel je man en zeg hem dat je van hem houdt. Op deze manier zal hij snel kalmeren en in plaats van boos worden, zal hij samen met jou om de grap lachen.

Aanbevolen: