Hoe Je Je Vriendin In De Maling Neemt Op 1 April April

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Vriendin In De Maling Neemt Op 1 April April
Hoe Je Je Vriendin In De Maling Neemt Op 1 April April

Video: Hoe Je Je Vriendin In De Maling Neemt Op 1 April April

Video: Hoe Je Je Vriendin In De Maling Neemt Op 1 April April
Video: 1 april: Scholen halen grappen uit 2024, April
Anonim

Zoals je weet, is het begin van de tweede lentemaand een tijd van gelach en grappige grappen. Het is geen toeval dat 1 april de titel van April Fool's Day heeft - het is op deze dag dat we ons haasten om onze vrienden en kennissen voor de gek te houden met leuke en grappige grappen. En als je een grote kring van kennissen en vrienden hebt, zul je je goed moeten voorbereiden op 1 april. De grappigste en aardigste grappen moeten immers naar je vrienden gaan.

Hoe je je vriendin in de maling neemt op 1 april April
Hoe je je vriendin in de maling neemt op 1 april April

instructies:

Stap 1

Praktische grappen op het werk. Als jij en een vriend in dezelfde organisatie werken, is dit een vruchtbare voedingsbodem voor praktische grappen. Blijf de avond ervoor op kantoor en ga aan de slag als je vriend weg is. Wikkel bijvoorbeeld alle spullen op haar bureau in met folie. En als een vriend in een ander kantoor zit, "snijd" alle toegangen tot haar favoriete werkplek af: maak op weg van de deur naar de tafel een "spinnenweb" van dikke draden of zet glazen water in verschillende rijen. Ja, en vergeet het waarschuwingsbord op de deur niet: "Gelukkig 1 april!" En als een vriend rookt, laat op het moment van aanscherping het brandalarm "afgaan" met uw onderwerping, en een brandweerman met een mouw om te blussen zal de rookkamer binnenstormen. Het is niet nodig om te blussen - de adrenaline is genoeg.

Stap 2

Tekent op straat. Als je vriend een auto heeft, kun je veilig kartonnen schijven van een taxi op zijn dak leggen (ze plakken perfect op het plakband). Of bijvoorbeeld om de voorruit te lijmen met felle stickers met een glimlach en het opschrift "Happy April Fool's Day!" Je kunt 's morgens vroeg bellen, voordat ze nog weet welke dag het is, en je vertellen dat je haar hebt opgehaald, maar het combinatieslot bij de toegangsdeur is kapot - laat haar je ontmoeten. In de regel gaan trouwe vriendinnen naar buiten om de toegangsdeur te openen, of het nu zes uur 's ochtends is of al acht uur.

Stap 3

Thuis tekenen. Als je samenwoont met een vriend, sta dan wat vroeg op en neem mayonaise mee als je naar het toilet gaat. Nadat je meer tandpasta in de gootsteen hebt geperst, vul je de tube met een beetje mayonaise. Als een vriendin 's ochtends haar tanden gaat poetsen, zal ze niet meteen merken dat er mayonaise op de borstel zit, maar ze zal raden om te proeven. Gegarandeerd een goedemorgen! Je kunt de pantoffels ook aan de vloer bevestigen, maar niet helemaal stevig, anders kun je met een scherpe ruk misschien niet op de been blijven en geblesseerd raken.

Stap 4

Gewoon leuke verrassingen. Ze kunnen bijvoorbeeld worden georganiseerd via uw favoriete radiostation - laat iemand die u niet kent (of, integendeel, een kennis die ze lange tijd niet hebben ontmoet) er hallo tegen zeggen in de ether. Als optie - blaas vele, vele ballonnen op, knoop er grappige gezichten aan - en aan het plafond, en als er een constructie in huis of op het werk is - bloemen van de voorman zullen ook je vriendin doen glimlachen.

Aanbevolen: