Hoe Collega's In De Maling Te Nemen Op 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Collega's In De Maling Te Nemen Op 1 April
Hoe Collega's In De Maling Te Nemen Op 1 April

Video: Hoe Collega's In De Maling Te Nemen Op 1 April

Video: Hoe Collega's In De Maling Te Nemen Op 1 April
Video: 36 GRAPPIGSTE GRAPPEN VOOR VRIENDEN || Hoe Grappen Te Maken 2024, April
Anonim

April Fool's Day is een mooie gelegenheid om je collega's voor de gek te houden. Er zijn veel succesvolle grappen, je kunt er een paar gebruiken of je eigen grappen bedenken. Onthoud dat niet iedereen het leuk vindt als ze er grappen over maken. Kies iets dat voor jou niet moeilijk te regelen is.

Hoe collega's in de maling te nemen op 1 april
Hoe collega's in de maling te nemen op 1 april

instructies:

Stap 1

Ga naar het "Configuratiescherm" van de computer van uw collega, klik op "Muis" en stel de snelste dubbelkliksnelheid in. De meeste mensen zullen dit niet kunnen doen met deze instellingen. In hetzelfde venster kunt u de muisknoppen verwisselen.

Stap 2

Je kunt een gerucht verspreiden dat het salaris wordt uitgesteld of verhoogd. Plak de tape discreet op de achterkant van uw computermuis. Als je baas je belt, loop dan bang zijn kantoor uit en vertel hem dat er een collega is gebeld. Doe de kantoorverlichting ongeveer tien keer uit en aan en ga daarna rustig terug naar je werkplek.

Stap 3

Plaats een bericht "Gesloten wegens renovatie" op de deuren van alle toiletten. Neem wat wegwerpglazen mee en niet ze aan elkaar. Plaats de structuur op de werktafel van een collega en vul elk glas met water.

Stap 4

Plaats een paperclip in het kopieerapparaat en maak meerdere kopieën. Leg deze kopieën terug in de papierlade. Wie het kopieerapparaat gebruikt, zal denken dat de paperclip nog ergens in het kopieerapparaat zit. Giet in de eetkamer al het zout in de suikerpot en de suiker in de zoutvaatje. Praat met uw collega en vertel hem dat u geld via e-mail moet ontvangen. Verwijder nu het bankbiljet uit de drive. Vergeet het alleen niet erbij te zetten.

Stap 5

Stuur alle mannen op kantoor vanaf een verborgen nummer een bericht met de volgende inhoud: "Schat, ik ben zwanger!" U kunt de borden op de dames- en herentoiletten wijzigen. Geef absoluut alle collega's dezelfde naam.

Stap 6

Stuur een e-mail naar alle medewerkers op kantoor met de vraag om niet op de draden te gaan staan omdat ze een elektrische schok kunnen krijgen. Neem een paar wekkers mee van huis, zet ze op verschillende tijden en verberg ze op kantoor. Verander de koffie in het koffiezetapparaat door een andere drank. Plaats een bordje op de deur van het aangrenzende kantoor met de tekst "Toilet".

Aanbevolen: