Hoe Gasten In De Maling Te Nemen?

Inhoudsopgave:

Hoe Gasten In De Maling Te Nemen?
Hoe Gasten In De Maling Te Nemen?

Video: Hoe Gasten In De Maling Te Nemen?

Video: Hoe Gasten In De Maling Te Nemen?
Video: 36 GRAPPIGSTE GRAPPEN VOOR VRIENDEN || Hoe Grappen Te Maken 2024, April
Anonim

Feestdagen, verjaardagen, jubilea - dit is een gelegenheid om de meest dierbaren samen te brengen. Een grappige, vriendelijke grap zal u helpen om uw vakantie onvergetelijk te maken. Hoe een grap uithalen met de gasten zodat ze zich deze dag nog lang zullen herinneren?

Hoe gasten in de maling te nemen?
Hoe gasten in de maling te nemen?

instructies:

Stap 1

Nodig gasten uit om een spelletje te spelen. Twee van hen, die je speelt - een meisje en een jonge man - nemen mee naar verschillende kamers. Leg daar aan elk van hen de regels van het spel uit. De jonge man moet worden verteld dat hij elektricien is, dat hij de gloeilamp gaat vastschroeven, en het meisje zal hem afraden. Maar hij moet haar met behulp van gebaren uitleggen dat hij een goede en noodzakelijke daad doet. Het meisje krijgt de volgende instructie: de jonge man gaat zelfmoord plegen - hij zal zichzelf ophangen. En zij moet hem met behulp van gebarentaal overhalen dit niet te doen. Daarna worden beide deelnemers naar dezelfde ruimte gebracht en begint de tekening.

Stap 2

Voor de volgende trekking heb je een lang touw nodig. Strek het rond het appartement zodat je een doolhof krijgt. Leg aan de gast met wie je gaat spelen uit dat hij moet passen zonder het touw te raken. Terwijl hij geblinddoekt wordt, moet het touw worden verwijderd. Tijdens het tekenen moeten andere gasten meespelen - voorstellen waar ze moeten buigen, springen, enz.

Stap 3

Nodig gasten uit om een spel te spelen voor een prijs. Ze moeten tegen de muur staan en hun handpalmen er op schouderhoogte tegenaan drukken. En het is jouw taak om vragen te stellen. Als de gasten "ja" antwoorden, moeten ze een "stap" met hun handen maken, als "nee" dan "stap" naar beneden. De vragen moeten natuurlijk zo gesteld worden dat het antwoord vaak ‘ja’ wordt gehoord. De laatste vraag zou moeten zijn: "Ben je naar school gegaan?" De gasten zullen bevestigend antwoorden en u zult vragen: "Waarom beklim je de muur?"

Stap 4

Gasten kunnen op hun beurt ook een grap uithalen met de gastheer. Voordat je bijvoorbeeld naar de jarige gaat, kun je zijn auto die bij de ingang staat versieren met ballonnen, bloemen, posters, enz. Ga dan naar hem toe en zeg dat zijn auto geëvacueerd gaat worden. De eigenaar rent natuurlijk de straat op, waar hem een aangename verrassing wacht.

Stap 5

Terwijl de gasten plezier hebben, neem even de tijd en naai een mouw op de bovenkleding van elke buddy. Probeer bij het uitzwaaien van gasten serieus te kijken terwijl ze tevergeefs proberen zich aan te kleden en te doen alsof er niets aan de hand is, want, enige tijd zullen ze denken dat alcohol de oorzaak is van dit incident.

Aanbevolen: