Hoe Leraren In De Maling Te Nemen Voor 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Leraren In De Maling Te Nemen Voor 1 April
Hoe Leraren In De Maling Te Nemen Voor 1 April

Video: Hoe Leraren In De Maling Te Nemen Voor 1 April

Video: Hoe Leraren In De Maling Te Nemen Voor 1 April
Video: Грунтовка развод маркетологов? ТОП-10 вопросов о грунтовке. 2024, Maart
Anonim

1 april is een leuke, luidruchtige vakantie waar veel kinderen van houden, van jonge kinderen tot schoolkinderen. Grappen, lachen en grappen zijn essentiële elementen van elke April Fool's Day. Om de leraar te spelen, maar hem tegelijkertijd niet te beledigen, zijn er enkele tips die elke student kan gebruiken.

1 april grappen moeten aardig zijn Must
1 april grappen moeten aardig zijn Must

Noodzakelijk

  • kleurloze nagellak
  • Nagel lak verwijderaar
  • wasmiddel
  • verschillende kranten

instructies:

Stap 1

Bederf of vernietig de persoonlijke eigendommen van de leraar niet. Dit zal hem niet alleen niet opvrolijken, maar zal ook een negatief stempel op zijn ziel drukken. Voorbeeld: Het volgende wordt tegenwoordig als de meest onschuldige grap beschouwd. Het is noodzakelijk om alle schrijfvoorwerpen van de leraar in kleurloze vernis te dopen. Zijn reactie zal dubbelzinnig zijn als iedereen plotseling stopt met het schrijven van pennen en potloden. Tip: Je moet de nagellakremover altijd bij je hebben om alle "problemen" met de pennen meteen te elimineren.

Kleurloze vernis helpt de leraar een grap uit te halen
Kleurloze vernis helpt de leraar een grap uit te halen

Stap 2

Probeer je grappen op deze dag eenvoudig maar vriendelijk te houden. Voorbeeld: je kunt elk onderwerp in de plaats van een leraar plaatsen, van een tafel en een klasblad tot krijt en een aanwijzer, met een gewone krant. Ondanks het feit dat de grap onschuldig genoeg is, zal de verontwaardiging van de leraar zeker de hele klas amuseren. Advies: Het is beter om van tevoren gelijkgestemde mensen te vinden - een team van klasgenoten die zullen helpen bij het voorbereiden van deze tekening.

Maak wat oude rommelkranten klaar
Maak wat oude rommelkranten klaar

Stap 3

Overdrijf niet en verzin geen grappen die ernstige gevolgen kunnen hebben, zoals de gezondheid van de leraar. Voorbeeld: U kunt het bord vooraf inwrijven met waszeep. Krijt zal niet op zo'n bord schrijven. Als de hele klas weet wat de "grap" is, duurt het plezier de halve les Tip: Als de leraar streng genoeg is, kan hij je het hele bord laten wassen en schoonmaken. Werken aan deze activiteit is niet meer zo leuk. Daarom is het de moeite waard om van tevoren een reinigingsmiddel voor te bereiden om "fouten" op het bord snel te elimineren.

Je kunt grappen maken met de leraar en via het bord
Je kunt grappen maken met de leraar en via het bord

Stap 4

Joke origineel, maar interessant. Misschien wel het meest populaire spel is de "witte rug". Iedereen kent hem al lang en midden op de dag zal de leraar zich ergeren aan een andere grap in een vergelijkbare stijl. Voorbeeld: zoek een hoofddeksel zoals een leraar, maar dan 2 of 3 maten kleiner, en moedig klasgenoten en leerlingen uit andere klassen aan om de leraar regelmatig te vragen wat er mis is met zijn hoofd. De leraar zoekt naar gebreken in de spiegel, maar vindt ze niet, en de leerlingen blijven ondertussen de vraag stellen. De grap wordt onthuld wanneer de leraar, thuisgekomen, probeert de hoed op te zetten Tip: vergeet niet de hoed terug te geven aan de leraar, anders zal hij je grap zeker niet vergeten.

Aanbevolen: