Hoe Collega's In De Maling Te Nemen?

Inhoudsopgave:

Hoe Collega's In De Maling Te Nemen?
Hoe Collega's In De Maling Te Nemen?

Video: Hoe Collega's In De Maling Te Nemen?

Video: Hoe Collega's In De Maling Te Nemen?
Video: 36 GRAPPIGSTE GRAPPEN VOOR VRIENDEN || Hoe Grappen Te Maken 2024, April
Anonim

Op kantoor, tijdens je lunchpauze, wil je soms vuur en plezier toevoegen. Om dit te doen, moet u een rally voorbereiden, die bijvoorbeeld telefonisch kan zijn. Eerst moet u uw collega's bellen, die zich voordoen als een medewerker van de ondersteuningsdienst. Het slachtoffer moet dan worden gevraagd om op de machine, op de buis en ten slotte op het hoofd te kloppen. Daarna kun je het beste sneller ophangen.

Hoe collega's in de maling te nemen?
Hoe collega's in de maling te nemen?

instructies:

Stap 1

Werk is geen plaats voor plezier, maar soms wil je het grijze leven van alledag diversifiëren, maar je kunt dit doen door een grap uit te halen met je collega's. De rally's moeten echter iedereen opvrolijken en niemand beledigen.

Trekken nummer 1

Deze grap is alleen geschikt voor collega's die humor waarderen. Het eerste dat nodig is, is een levendig gesprek, bijvoorbeeld tijdens de lunch of na het einde van de werkdag.

Het tweede dat nodig zal zijn, is de mensen te interesseren met de vraag of ze weten hoe de afkorting "DUNYA" wordt ontcijferd. Er zal een negatief antwoord volgen, waarop de leider zal moeten uitleggen wat het betekent: We hebben geen dwazen.

De derde voorwaarde is de juiste reactie van de gesprekspartner of meerdere tegelijk, ze moeten een vraag stellen over de laatste niet-ontcijferde letter: "En ik?" Waarop het noodzakelijk is om te antwoorden "Nou, als jij maar …".

Stap 2

Trekken nummer 2

Deze loting is perfect voor collega's die een feestdag vieren op een bedrijfsfeest. De eerste stap zal zijn om vrijwilligers naar het podium te roepen die gehypnotiseerd willen worden.

De tweede stap is om de vrijwilligers in het midden van de kamer te plaatsen. Mensen kunnen op een rij worden geplaatst of op stoelen in een rij zitten. De hypnotiseur moet de vrijwilligers onder ogen zien. Dan moeten de lichten in de hal uit. Het heeft de voorkeur als het licht alleen aan is boven de hypnotiseur.

De derde stap is om aan elk van hen een bord uit te delen en hen te vragen het in hun uitgestrekte armen te houden zonder het om te draaien. In dit geval vraagt de hypnotiseur mensen iets te doen, bijvoorbeeld de ogen sluiten of het hoofd schudden. Daarbij moeten mensen regelmatig over de bodem van de plaat wrijven en hun neus, voorhoofd of wangen aanraken.

De vierde stap is blootstelling. Zodra de lichten aan zijn, zullen kijkers zien dat de gehypnotiseerde lisa bevuild is. Het geheim is dat het onderste deel van het bord eerst gerookt moet worden, hiervoor kun je lucifers gebruiken. Wanneer iedereen de essentie van de grap begrijpt, zal het veel plezier opleveren, en ook de slachtoffers van hypnose zullen niet onverschillig blijven.

Stap 3

Trekken nummer 3

De eerste stap is het kiezen van een slachtoffer dat humor kan waarderen.

De tweede stap is wachten tot het slachtoffer van de grap de kast verlaat. Maak vervolgens een glas water en een vel papier klaar.

De derde stap is om het glas af te sluiten met een vel en het ondersteboven te keren, vervolgens het glas op tafel te zetten en voorzichtig het papier te verwijderen. Er komt geen water onder het glas vandaan. Daarna is het het beste om het kantoor te verlaten en een onopvallende positie van waarnemer in te nemen. Wanneer een persoon zo'n glas ziet, zal hij lang nadenken over hoe hij uit deze situatie kan komen.

Aanbevolen: