Vrienden Voor Het Nieuwe Jaar In De Maling Nemen

Inhoudsopgave:

Vrienden Voor Het Nieuwe Jaar In De Maling Nemen
Vrienden Voor Het Nieuwe Jaar In De Maling Nemen

Video: Vrienden Voor Het Nieuwe Jaar In De Maling Nemen

Video: Vrienden Voor Het Nieuwe Jaar In De Maling Nemen
Video: Vrienden voor het leven seizoen 2 3 Een partijtje 2024, April
Anonim

Een grappige en succesvolle grap is beter dan een geschenk. Maar je moet verstandig grappen maken. De juiste grap is wanneer degene die in de maling wordt genomen zich in een ongewone situatie bevindt die uit het gebruikelijke ritme van het leven wordt geslagen. Nieuwjaar is een tijd van magie en plezier. Een ongewone geestige grap zal je vakantie alleen maar opfleuren. Maar er moet aan worden herinnerd dat het afhangt van het karakter en de individuele kenmerken van de persoon die wordt gespeeld, zijn verslavingen en gewoonten.

Vrienden voor het nieuwe jaar in de maling nemen
Vrienden voor het nieuwe jaar in de maling nemen

instructies:

Stap 1

De essentie van elke rally zijn enkele momenten waarop het "slachtoffer" van de rally zich in een zeer interessante positie bevindt. Dit is een staat van verrassing, verrassing, onbegrip en zelfs shock, d.w.z. een hele reeks sensaties. Maar het is niet nodig om tot het uiterste te gaan en "te ver gaan", waardoor deze staat van spelen te lang wordt verlengd. Soms is een paar minuten al voldoende. Maar gedurende deze tijd kan de persoon die in de maling is genomen een ongewone opleving ervaren nadat hij de grap heeft onthuld. Een succesvolle rally zal lang in het geheugen blijven als een heldere en ongewone gebeurtenis die een storm van emoties veroorzaakte.

Stap 2

Hier zijn enkele voorbeelden van nieuwjaarsgrappen.

De persoon die wordt gespeeld, wordt naar een andere kamer gestuurd, zodat hij niet kan horen welk verhaal uit zijn leven een vriend vertelt. In feite gebeurt er geen verhaal, terwijl de rest van de deelnemers ermee instemt om de hoofdvragen met "ja" te beantwoorden - als de vraag met een klinker begint en "nee" - als deze met een medeklinker begint. De geacteerde komt binnen en begint suggestieve vragen te stellen, in een poging erachter te komen wat voor soort situatie in zijn leven wordt besproken. Bijvoorbeeld: "Is dit op vakantie gebeurd?" - "Ja!", "Op de Krim?" - "Nee" enzovoort, totdat hij op deze manier zelf geen paar interessante verhalen over zichzelf vertelt.

Stap 3

Alle aanwezigen op de vakantie schrijven op stukjes papier twee of drie opties voor het beantwoorden van de vraag: "Volgend jaar zal ik zeker …". Alle vellen worden verzameld in een hoed of een vaas, gemengd, en elke gast trekt een vel papier en leest het hardop voor. Een volwassen man kan bijvoorbeeld de volgende tekst tekenen: "Volgend jaar krijg ik zeker een baby, meld ik me aan voor fitness en leer ik hoe ik mijn man moet masseren." Het succes van dit spel hangt af van het gevoel voor humor en de verbeeldingskracht van de deelnemers.

Stap 4

Afhankelijk van het scenario betrek je echte acteurs, bekende mensen en eventueel zelfs stuntmannen bij de tekening. Ten slotte kun je voor een nieuwjaarsgrap de kerstman uitnodigen met het sneeuwmeisje, de sneeuwpop "doen herleven", enzovoort. Het belangrijkste is je verbeeldingskracht en een ongewoon en interessant idee.

Aanbevolen: