Hoe Je Je Man In De Maling Neemt Op 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Man In De Maling Neemt Op 1 April
Hoe Je Je Man In De Maling Neemt Op 1 April

Video: Hoe Je Je Man In De Maling Neemt Op 1 April

Video: Hoe Je Je Man In De Maling Neemt Op 1 April
Video: De eerste naoorlogse jaren. Oost-Pruisen. Professor Verhalen 2024, April
Anonim

Het verloop van een afgemeten en rustig gezinsleven moet worden opgevrolijkt met parmantige grappen ter ere van 1 april. Het lijkt niet zo eenvoudig om een grap uit te halen met een echtgenoot - de duur van familierelaties stelt je in staat om de gewoonten van de echtgenoten te bestuderen en onmiddellijk de geplande sluwe manoeuvre te herkennen. Overweeg de meest originele grappen voor een echtgenoot, die moeilijk te "perforeren" zijn.

Hoe je je man in de maling neemt op 1 april
Hoe je je man in de maling neemt op 1 april

Het is nodig

kaartspel, liefdesfilm, parodist

instructies:

Stap 1

Speel een scène uit de beroemde anekdote, wanneer de man onverwachts thuiskomt en zijn vrouw vindt … Maar wat en met wie hij zijn vrouw vindt - het is aan jou. Om een goede grap te maken en je partner is niet beledigd, moet je waarschijnlijk niet je toevlucht nemen tot de acteertalenten van je buurman en hem vragen om met je mee te spelen. Het is beter om dit te doen. De man belt aan, maar u doet niet open (zorg ervoor dat hij op deze dag de sleutels niet vergeet). Ten slotte komt hij het huis binnen en ziet hij chaotische mannen- en vrouwenkleren op de grond liggen. En hij hoort warme liefdesverklaringen, zuchten, ahi, etc. Om dit te doen, moet je een fragment uit het melodrama opnemen, waarin de held, in een vlaag van passie, zijn liefde verklaart. Hier zal de man in een vlaag van woede de slaapkamer in rennen en je zien in een avondjurk, met make-up en styling. Leg April Fools op het bed. Met deze grap kun je je relatie verder dichterbij brengen en begrijpen hoe dierbaar jullie voor elkaar zijn.

Stap 2

Verras je man met de opening van je derde oog. Ik bedoel, stel dat je 's middags een paranormaal begaafde bezocht, en onder zijn hypnose je derde oog opende, wat betekent dat je de toekomst kunt voorspellen. Hij zal je serieuze stem en afstandelijke gezichtsuitdrukking natuurlijk niet geloven (je moet mimiek oefenen), maar hier nodig je hem uit om je vaardigheden te testen. Vertel hem hoe hij de dag op het werk doorbracht, wie hij zag, welke emoties hij voelde, waar hij zich zorgen over maakte, enz. Spreek hiervoor af met zijn collega of secretaresse om u de details van zijn dag via de telefoon te vertellen terwijl de man naar huis terugkeert. Laat hem vragen naar de vervulling van de wens om het effect te versterken. Je vertelt hem de eerste vier van de stapel kaarten te tellen en de vijfde te trekken. Hij haalt het eruit en kijkt naar wat er op de binnenkant van de kaart staat - "Vanaf 1 april, schat." Ook kun je een minuut voor zijn komst verschillende kennissen thuis uitnodigen die hij nog nooit heeft gezien, en ze zouden luid je helderziende talenten bespreken, in de rij. Maar met de komst van je man zou je hen heerszuchtig vertellen dat de receptie voorbij is en, zeggen ze, morgen terugkomen.

Stap 3

Regel met een parodist (een getalenteerde kennis of zoek een acteur) om je man aan de telefoon te bellen. De acteur, met de stem van de president van het land of een beroemd persoon, zal hem vertellen dat hij een wedstrijd heeft gewonnen, de uitverkorene is geworden, of iets dergelijks. Laat je man een paar minuten trots op zichzelf zijn en krijg de kans om te praten met zijn favoriete acteur, zanger of politicus.

Aanbevolen: