Hoe Je Je Vriendin In De Maling Neemt Aan De Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Je Je Vriendin In De Maling Neemt Aan De Telefoon
Hoe Je Je Vriendin In De Maling Neemt Aan De Telefoon

Video: Hoe Je Je Vriendin In De Maling Neemt Aan De Telefoon

Video: Hoe Je Je Vriendin In De Maling Neemt Aan De Telefoon
Video: MEISJE ONGEWENST BETAST OP STRAAT | BONDGENOTEN 2024, April
Anonim

De eerste van april is een dag die veel glimlachen, vreugde en gelach geeft. Op deze dag is het gewoon onmogelijk om het niet te laten om geen van je vrienden of vriendinnen te spelen. Er zijn veel manieren om een grap uit te halen met je vrienden en vriendinnen. De leukste en origineelste is de telefoongrap.

Hoe je je vriendin in de maling neemt aan de telefoon
Hoe je je vriendin in de maling neemt aan de telefoon

instructies:

Stap 1

Allereerst is het de moeite waard om te bedenken dat meisjes vaak nogal gevoelig zijn en gemakkelijk boos of boos op je kunnen worden omdat je haar probeert te spelen. Kies daarom je grap zorgvuldig en weloverwogen. Als je vriendin niet beledigd is en een goed gevoel voor humor heeft, is ze gegarandeerd van veel positieve emoties.

Stap 2

De meest onschuldige opties voor prank calls zijn een late night call, een domme vraag aan een meisje. Het doel van zo'n telefoontje is om je vriendin verbijsterd te laten ophangen, of flexibel te zijn en je grap zoveel mogelijk te steunen. Dan kun je samen lachen.

Stap 3

Een van de eenvoudige voorbeelden is om te bellen, uw stem serieus en formeel te maken, en de vraag te stellen: "Hallo, is dit de politie (ziekenhuis, mortuarium)?" Hierbij kunt u de volgende aanbeveling geven: voordat u belt, is het raadzaam uw toespraak te oefenen zodat deze geloofwaardig en overtuigend klinkt. Zo'n telefoontje laat in de avond of' s nachts is beangstigend en slaat gewoon uit zijn gezonde geest, de kans om een vriend te verdoven is bijna honderd procent.

Stap 4

En hier is een alternatieve, niet minder leuke optie. Dialoogvenster:

- Hallo, hallo, is dit nummer XXX-XX-XX (alle nummers)?

- Nee, je hebt het verkeerde nummer

- Waarom namen ze dan de telefoon op?

Stap 5

Als je het geprobeerd hebt, kun je gemakkelijk veel verschillende opties bedenken voor de telefoongrap en jezelf. Door zaken te benaderen met verbeeldingskracht en humor, kunt u met creatieve en originele ideeën komen die niet zullen zijn zoals anderen. Een succesvolle grap aan de telefoon betekent veel gelach, glimlachen en een goed humeur.

Aanbevolen: