Wie Neemt Er Deel Aan De Harley Davidson-parade In Hamburg

Wie Neemt Er Deel Aan De Harley Davidson-parade In Hamburg
Wie Neemt Er Deel Aan De Harley Davidson-parade In Hamburg

Video: Wie Neemt Er Deel Aan De Harley Davidson-parade In Hamburg

Video: Wie Neemt Er Deel Aan De Harley Davidson-parade In Hamburg
Video: Hamburg Harley Days Parade auf der Reeperbahn #HarleyDays #Hamburg #Parade #Reeperbahn 2024, April
Anonim

Elk jaar komen duizenden motorrijders op Harleys en tienduizenden toeristen naar Noord-Duitsland in het oude Hamburg, die ervan dromen om te kruipen tussen kleurrijke ooms met lange baarden en hun ijzeren paarden. Gasten kunnen genieten van een gevarieerd cultureel programma, rivieren bier en stuntstunts op motorfietsen.

Wie doet er mee aan de optocht?
Wie doet er mee aan de optocht?

Elk jaar wordt eind juni in Hamburg een parade gehouden genaamd Harley Days. De plaats waar het festival plaatsvindt is zeer pittoresk, het ligt naast de centrale markt en het treinstation. In slechts een paar dagen groeit een klein tentendorpje in Hamburg. Het vieren van de motorvakantie is al een goede traditie geworden voor de inwoners van deze stad en haar duizenden gasten.

Het legendarische en iconische motormerk Harley Davidson is het symbool van dit carnaval, omdat het een symbool is van vrijheid en onafhankelijkheid. Het festival is voor motorrijders die naar de kilometerslange brullende parade komen om hun fantastische Harley Davidson-motorfietsen te laten zien. Op het festival worden voertuigen van alleen dit bedrijf gepresenteerd, maar van totaal andere jaren, vanaf de vroegste modellen van 1916.

Het paradefestival begint om ongeveer één uur 's middags. Het is in deze tijd dat motorliefhebbers hun marathon beginnen. De lengte van de route is ongeveer 42 kilometer, wat genoeg is voor motorrijders om te laten zien dat ze het "ijzeren paard" perfect kunnen beheersen. Elk jaar komen ongeveer 50 duizend mensen uit heel Europa en zelfs uit het buitenland naar de feestdag om deel te nemen aan de parade.

Het festival is niet alleen beschikbaar voor motorrijders, maar ook voor toeristen en toeschouwers die zeldzame motormodellen willen bekijken en plezier willen hebben. Naast de "tentoonstelling" van fietsen zijn er andere entertainmentevenementen, shows en concerten op het festival. De Duitsers brengen tonnen bier en worstjes naar het festival.

Om drie uur 's middags begint het tweede deel van de evenementen die voor de vakantie zijn gepland. Sinds die tijd wordt de Jazz Open gehouden in het park genaamd Planten und Blomen, waar je naar originele livemuziek kunt luisteren. De toegang tot het concert is gratis voor iedereen en het evenement zelf vindt plaats in de frisse lucht in de open lucht.

Naast culturele evenementen op straat, kun je op het festival lokale bars bezoeken, waar je ook naar muziek kunt luisteren, maar al van verschillende richtingen, niet alleen jazz. Tijdens de parade kun je de optredens van stuntmannen bekijken. Wie wil, kan een Harley-Davidson-motorfiets kopen bij de officiële dealers die op het festival aanwezig zullen zijn.

Aanbevolen: