Waar Kan Ik Het Beste Wandelen In De Buitenwijken?

Inhoudsopgave:

Waar Kan Ik Het Beste Wandelen In De Buitenwijken?
Waar Kan Ik Het Beste Wandelen In De Buitenwijken?

Video: Waar Kan Ik Het Beste Wandelen In De Buitenwijken?

Video: Waar Kan Ik Het Beste Wandelen In De Buitenwijken?
Video: ‘In dat soort wijken word je gewoon neergeschoten’ 2024, April
Anonim

Soms, om te ontspannen en kracht te krijgen, is het voldoende om de lawaaierige stad voor een korte tijd te verlaten en de dagelijkse drukte achter zich te laten. De regio Moskou biedt de gasten van deze regio het hele jaar door een breed scala aan recreatieve mogelijkheden. Oude landgoederen, musea, natuurreservaten, rivieren en meren - de lijst met plaatsen voor onvergetelijke wandelingen is werkelijk enorm.

Waar kun je het beste wandelen in de buitenwijken?
Waar kun je het beste wandelen in de buitenwijken?

De dichtstbijzijnde regio van Moskou is een favoriete vakantieplek voor Moskovieten en gasten van de hoofdstad. Op het grondgebied van de regio Moskou zijn er bijna meer architecturale monumenten van de Russische cultuur dan in de hoofdstad, en de prachtige natuur van deze plaatsen, die al eeuwenlang schrijvers en kunstenaars inspireert, is bevorderlijk voor een aangenaam tijdverdrijf.

De beste plekken om te wandelen in de regio Moskou

Op slechts een uur rijden van de stad ligt een van de belangrijkste juweeltjes van de hoofdstedelijke regio - het Arkhangelskoye Estate Museum. Deze werkelijk iconische plek zal zonder uitzondering alle kenners van architectuur aanspreken. Een tuin- en parkensemble is zorgvuldig gerestaureerd op het grondgebied van het landgoed en de beste voorbeelden van kunst worden gepresenteerd in de collecties van het museum van het complex. Het organiseert vaak grote schildertentoonstellingen en optredens van kamermuziekorkesten.

Elk jaar wordt op het grondgebied van het landgoed een groot openluchtjazzfestival "Usadba jazz" gehouden, waarbij alle liefhebbers van deze trend kennis kunnen maken met uitstekende muziek uitgevoerd door Russische en buitenlandse jazzbands. Het landgoed Arkhangelskoye is een van die plaatsen waar het zo aangenaam is om voor een korte tijd te ontsnappen aan de lawaaierige en benauwde stad en te genieten van de charme van de oudheid.

Waar kun je het beste wandelen in de regio Moskou met kinderen?

Wanneer u kiest waar u met uw kinderen naar de regio Moskou gaat, moet u letten op het Museum van de Russische luchtmacht in Monino. Met een eigen auto ben je hier in ongeveer een uur. Dit is het grootste museum in zijn soort in Rusland. Het toont een uitgebreide verzameling monsters van civiele en militaire vliegtuigen, waaronder enkele honderden vliegtuigen, strategische militaire bommenwerpers en helikopters. Een aparte expositie is gereserveerd voor demonstratie van modellen van kernwapens. Kinderen zullen kennis kunnen maken met de geschiedenis van de luchtvaart en de beroemdste voorbeelden van technologie zien die de trots zijn van de binnenlandse en wereldluchtvaart.

Een andere plaats, die kinderen van alle leeftijden enthousiaste emoties zal bezorgen, is het Vadim Zadorozhny Museum of Technology, dat ongeveer 20 km van Moskou ligt, in de buurt van het landgoed Arkhangelskoye. Het is de grootste verzameling vintage auto's, vintage motorfietsen en militaire uitrusting van over de hele wereld, gebaseerd op een verzameling unieke en zeldzame modellen van de Sovjet- en westerse auto-industrie. Het Vadim Zadorozhny Museum zal geen enkel kind onverschillig laten!

Aanbevolen: