Waar Kun Je Zwemmen In De Buitenwijken

Inhoudsopgave:

Waar Kun Je Zwemmen In De Buitenwijken
Waar Kun Je Zwemmen In De Buitenwijken

Video: Waar Kun Je Zwemmen In De Buitenwijken

Video: Waar Kun Je Zwemmen In De Buitenwijken
Video: Mart Hoogkamer - Ik Ga Zwemmen (Officiële Videoclip) 2024, Mei
Anonim

Elk jaar controleren de autoriteiten van de regio Moskou de sanitaire toestand van de stranden, evenals hun geschiktheid voor zwemmen en massarecreatie. In 2014 is deze lijst op 1 juni gepubliceerd. Het omvat 77 officieel goedgekeurde stranden, dat is 2 vakantiebestemmingen meer dan een jaar eerder. Zij ontvingen de juiste certificering.

Waar kun je zwemmen in de buitenwijken
Waar kun je zwemmen in de buitenwijken

Stranden in het noorden van Moskou

Elk van de 77 stranden is niet alleen schoon en vrij van infecties, maar is ook uitgerust met alle veiligheidsregels, reddingsposten, medische punten, en heeft ook uitgeruste parkeerplaatsen, verkooppunten met frisdrank en afvalinzamelingspunten.

Een groot aantal gecertificeerde stranden bevindt zich in de regio Mytishchi - het dorp Troitskoye, het recreatiegebied Khlebnikovo, het Malibu-complex in Sorokino, het Klyazma Pension, het strand bij het dorp Gibki, Pirogovskaya Recreation Center LLC, Berezki Sanatorium LLC, in de buurt het dorp Troitskoye, de rechteroever in Park Tolstoy LLC, twee zones in de buurt van Podrezkovo, in Pestovo, het recreatiegebied Novoaleksandrovo en in de buurt van het dorp Boltino.

U kunt zwemmen op twee stranden in Solnechnogorsk, drie in het district Istra, één in Naro-Fominsk, twee in Zvenigorod, drie in Kolomna, één in het district Yegoryevsk, één in Lukhovtsy en Shatursky, evenals drie stranden in Elektrostal en in een rustplaats "Nieuwe dam" van het dorp Pavshino.

U kunt comfortabel en veilig zwemmen in de districten Dmitrovsky en Sergiev Posad - op in totaal zeven stranden in Novosinkovo, Slavino, Bereznyaki, Ferma en Semkhoz. Er zijn ook een groot aantal stranden in het district Solnechnogorsk - Senezh, Green Cliff, Trusovo, Lopotovo, Forest Lake, van LLC Exclusive-Business, Nezabudka, Priboy, Zapad, Dream, Novoye Vremya, Sokolovo en Parus.

Andere gecertificeerde vakantiebestemmingen

In de wijk Kashirsky in de regio Moskou is dit het strand naast het sanatorium Kashirskiye Rodnichki, en in Stupinsky, de recreatiegebieden van het sanatorium Sokolova Pustyn (gelegen in het dorp met dezelfde naam), de Oka-basis en een strand genaamd Stupinsky-put. Het gemeentelijk strand in Ozyory, de noordelijke oever van het stuwmeer in Balashikha en een plek voor georganiseerde recreatie op de linkeroever van de Oka bij de pontonbrug zijn ook geschikt om te zwemmen.

In het Ruzsky-district kregen het Khutorok-3-strand (Novovolkovo) en het strand van het Rus-sanatorium (Polashkino-nederzetting) certificering. Het district Volokolamsk heeft ook vergelijkbare punten - MIEM in een dorp genaamd Shulgino. In het Mozhaisky-district is dit een rustplaats in het dorp Ilyinskoye, naast het Porechye-sanatorium en het Obushkovo-strand. U kunt ook goed en veilig ontspannen in Chernogolovka - in de buurt van de stuwmeren Yuzhny en Severny.

Er zijn ook vijf toegestane stranden in Podolsk. Eén is beschikbaar in Serpukhov bij STK "Start" en twee in de nabije omgeving. In Dubna zijn de stadsstranden bij het Ivankovskoye-reservoir geschikt om te zwemmen, en in Dmitrov zijn er ook twee gemeentelijke recreatiegebieden.

Aanbevolen: