Waar Te Zwemmen Deze Zomer

Waar Te Zwemmen Deze Zomer
Waar Te Zwemmen Deze Zomer

Video: Waar Te Zwemmen Deze Zomer

Video: Waar Te Zwemmen Deze Zomer
Video: Mart Hoogkamer - Ik Ga Zwemmen (Officiële Videoclip) 2024, Mei
Anonim

In de meeste regio's van de Russische Federatie begint het strandseizoen officieel op 1 juni. Tegen die tijd zijn de stadsstranden voorbereid. U kunt naar eigen goeddunken een recreatiegebied kiezen, maar altijd rekening houdend met de plaatsen die zijn aangegeven door de regionale diensten van Rospotrebnadzor, die speciaal zijn uitgerust en geschikt zijn voor massarecreatie van de bevolking.

Waar te zwemmen deze zomer
Waar te zwemmen deze zomer

Als je niet naar de Middellandse Zeekust bent gereisd en hebt besloten om de zomer in de stad door te brengen, bekijk dan de advertenties in de lokale media voor alle plaatsen die geschikt zijn voor massale recreatie en zwemmen.

Stadsstranden zijn uitgerust met alles wat je nodig hebt: paddenstoelen, kleedkamers, fastfoodrestaurants. In alle recreatiegebieden werken professionele hulpverleners van de regionale diensten van het Ministerie van Noodsituaties. Vakantiegangers worden aangeboden om boten, kotters, kajaks, reddingsvesten, luchtbedden te huren.

In alle recreatiegebieden die zijn uitgerust om te baden, neemt het anti-epidemiologische station van de stad elke dag een watermonster. De zandige oever wordt grondig ontdaan van puin.

Zwem niet op plaatsen die niet bedoeld zijn voor massarecreatie en hier niet voor zijn ingericht. Op stadsstranden is de veiligheid gegarandeerd.

In Moskou is het bijvoorbeeld volgens voorlopige gegevens mogelijk om alleen in 10 stuwmeren te zwemmen, terwijl zonnebaden is toegestaan op 35 stranden. In de noordelijke hoofdstad kun je alleen zwemmen in het Bezymyannoe-meer; op 25 stranden kun je ontspannen zonder te zwemmen. In Samara zullen niet meer dan 8 stranden werken, in de regio Koersk zijn 66 stranden officieel geregistreerd, in Anapa zullen van de 111 stranden er slechts 49 worden geopend.

Opblaas- en stretchbaden zijn een alternatief. Als je een persoonlijk perceel hebt, een huisje, koop dan een zwembad. U kunt de grootte naar believen kiezen, fabrikanten bieden verschillende vormen en volumes van zwembaden tegen verschillende prijzen.

Met een zwembad in het land hoeft u niet na te denken over welk recreatiegebied u beter kunt bezoeken. Je kunt veel eerder aan het zwemseizoen beginnen en pas in de late herfst eindigen, wanneer de nachten koud genoeg worden.

Een vuurpot, houten ligstoelen en een schuur kunnen bij het zwembad worden geïnstalleerd. Rust zal niet slechter blijken te zijn dan op drukke plaatsen.

Aanbevolen: