Hoe Kom Je Deze Zomer Naar De Krim

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Deze Zomer Naar De Krim
Hoe Kom Je Deze Zomer Naar De Krim

Video: Hoe Kom Je Deze Zomer Naar De Krim

Video: Hoe Kom Je Deze Zomer Naar De Krim
Video: Special: Oekraïne de Krim en Rusland 2024, Mei
Anonim

De Krim werd een deel van Rusland. Aan de ene kant is het makkelijker geworden: de roebel is de lokale munteenheid, er zijn geen visa of postzegels nodig. Aan de andere kant is het moeilijker. Hoe kom je bijvoorbeeld deze zomer naar de Krim?

Hoe kom je deze zomer naar de Krim
Hoe kom je deze zomer naar de Krim

instructies:

Stap 1

De makkelijkste manier is per vliegtuig. Al vandaag kunt u tickets kopen voor de vlucht Moskou-Simferopol en terug voor minder dan 10 duizend roebel per persoon. Dit bedrag is al vergelijkbaar met coupétreinkaartjes. Maar haasten is niet nodig: veel luchtvaartmaatschappijen hebben al een verlaging van de kosten van het ticket aangekondigd. Misschien is het verstandiger om je kaartje wat later te kopen. Een maand of twee voor de verwachte vertrekdatum.

Stap 2

Het werd moeilijker om met de trein te komen. Om de risico's van reizen door het grondgebied van Oekraïne te vermijden, kunt u treinen naar Anapa gebruiken. Vervolgens transfer naar de bus en de veerboot naar Kerch. Deze manier kan handiger en goedkoper zijn voor degenen die van plan zijn om uit te rusten in het noordelijke deel van de Krim. De regering overweegt de mogelijkheid om een enkel trein-bus-veerkaartje te kopen, maar er is nog geen informatie over de kosten ervan.

Stap 3

Met de auto is er in wezen maar één weg door dezelfde Anapa en dan de veerboot. Ze beloven de brug pas in de toekomst te bouwen.

Aanbevolen: